Csökkentsd költségeid a Bankmonitorral!

Csökkentsd költségeid a Bankmonitorral!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-28 Frissítve: 2022-08-29
 

A Bankmonitor elemzői és szakértői a héten is számos cikkben és videóban osztották meg tippjeiket és tapasztalataikat, amelyek mind a lakosság, mind a vállalati szektor számára tartogatnak újdonságot, mentőövet az egyre nehezedő gazdasági helyzetben. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Megtakarítás válságban?! Bankmonitor Facebook LIVE videó

Hogyan hat pénzügyeinkre az infláció? Van-e megoldás arra, hogy megvédjük a pénz romlásától a megtakarításunkat? Milyen megtakarításoktól remélhetünk most reálhozamot? Sándorfi Balázs és Süle-Szigeti Bulcsú Facebook Live videójából mindenki választ kaphat a témához kapcsolódó kérdéseire a jelenlegi gazdasági helyzetben.

Ez ám a rezsicsökkentés: akár 100 ezer forintot is spórolhatsz évente egy jó bankszámlával!

Sokan nem gondolnak rá, de a bankszámlákon is jelentős összeget lehet megspórolni egy kis utánajárással. Az egyes számlacsomagokhoz kapcsolódó költségek között óriási különbségek vannak, így éves szinten akár százezer forint különbség is jelentkezhet. Pénzügyi elemzőnk összegyűjtötte tanácsait, Járj utána, hogyan spórolhatsz Te is.

Szinte ingyen hitelt adnak a céges rezsiköltség csökkentéséhez – Mutatjuk a feltételeket!

Nagyon rövid idő áll rendelkezésre a vállalatoknak, hogy beadják igénylésüket a Széchenyi Kártya Max konstrukciókra, így hát gyorsan kell cselekednie mindazon mikro- és kisvállalkozásnak akik energiahatékonyságot javító fejlesztésekkel spórolnának a rezsiköltségeiken. Mutatjuk a rendkívül kedvező finanszírozási lehetőséget!

Vásárolj autót már havi 36 ezer forintból!

Az autóárak drasztikus emelkedése mind a használt, mind az új járművek piacára begyűrűzött, egyelőre nem is látszik mérséklődni. A vásárlást tervezőknek így egyre nehezebb a dolguk, kénytelenek mélyen a zsebükbe nyúlni. Milyen finanszírozást segítő alternatívák állnak rendelkezésre a hitelpiacon? Melyek a legjobb ajánlatok napjainkban? Szakértőink összegyűjtötték a legkedvezőbb autóhiteleket, már akár havi 36 ezer forinttól.

Egyre gyakoribb a 3 havi kauciós albérlet – megéri belevágni inkább egy lakáshitelbe?

A lakásárak mellett az albérletek ára is az egekbe szökött, ráadásul egyre kevesebb a bérlők számára elérhető kínálat. A helyzetet pedig a rezsicsökkentés módosítása sem kímélte – az albérletpiacon ugyanis terjed a 3 havi kaució alkalmazása, amely jelentős kezdeti kiadásokkal terheli a leendő bérlőket. A dilemma tehát egyre kiélezettebb: megéri inkább lakást vásárolni? Utánajártunk!

 

Hirdetés
Hirdetés