Egy ház, két bankszámla, négy kerék – A héten megéri dönteni

Egy ház, két bankszámla, négy kerék – A héten megéri dönteni
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-05-29 Frissítve: 2022-04-27
 

Története során először hirdetett meg a Bankmonitor akciós hetet, amikor is több tízezer forint ütheti markodat kötöttségek nélkül, ha éppen most szánod rá magad bankváltásra, lakáshitel vagy személyi kölcsön felvételére, esetleg lakástakarék megkötésére.

A Bankmonitor 2018. május 28-tól június 3-ig egy teljes hét erejéig biztosít akciót a friss érdeklődést leadóknak. Az egy hétig tartó akcióban több termék is részt vesz, amit a következőkben példák segítségével mutatunk be. Végső soron egy számít, a csak nálunk elérhető kedvezménnyel most több pénz marad a pénztárcádban, egyes esetekben ennek mértéke a több tízezer forintot is elérheti. Ha egyébként is szükséged lenne pénzügyi termékre, akkor nem is lehet jobb időzítés a döntésre.

Egyre többen merik rászánni magukat a bankváltásra, főleg azt követően, hogy a Bankmonitor kalkulátorával bizonyíthatóan évente tízezreket spórolhatunk egy személyre szabott bankszámlával. A hét során az akciónk úgy szól, hogy ha valaki a CIB ECO bankszámla megnyitására vonatkozó érdeklődést ad le, akkor 5000 forintos jóváírást kap a bankszámlájára a számlanyitást követően a feltételek teljesítésekor. Ezzel együtt átlagos számlahasználati szokások esetében is az jön ki, hogy az első évben nem mi fizetünk a banknak, hanem ő nekünk.

Előfordulhat, hogy pénzre lenne szükségünk, de nem akarunk a hitelért cserébe jelzáloghitelt felvállalni és az összeget is szabadon használnánk fel. A hitelcél bármi lehet, a példa kedvéért mondjuk azt, hogy egy autót vásárolnál, például egy 2013-as Ford Focust, amiből 2,5 millió forintért bőséges a választék. Ha a héten megkeresel bennünket, hogy legalább 2 millió forint Sberbank személyi kölcsönt vennél fel a vételhez, akkor mi a hitelösszeg 0,5%-át Erzsébet-utalványban odaadjuk neked az akció keretében. A 2,5 millió forintos hitelösszegnél 12 500 forintos utalvány lesz a tiéd.

A megtakarítási célok között jelenleg a képzeletbeli dobogón biztosan szerepel az ingatlancél, akár vásárlás, építés, felújítás vagy éppen hitel-visszafizetésről van szó. A lakástakarék a befizetésekre járó 30%-os állami támogatás miatt kézenfekvő, azonban még jobb tud lenni a termék, ha a Bankmonitor akcióját kihasználod. Amennyiben havi 20 ezer forint befizetésű, 6 éves Erste lakástakarék kötését indítod el nálunk a hét folyamán, akkor 20 ezer forintot kapsz „kézbe”, így valójában ingyen úszod meg a számlanyitást.

Az ingatlanpiac nagy fordulatszámon pörög, nagyon sokan vannak viszont, akik kellő önerő híján hitelre szorulnak. Budapesten és a nagyobb városokban nem szokatlan a 10 millió forintot meghaladó hitelösszeg. Abszolút értékben a legnagyobb akciót itt érvényesítheted, ha bármilyen 10 millió forint feletti lakáshitelre leadsz érdeklődést és az felvételre is kerül időben, akkor 0,4%-át Erzsébet-utalványban visszakapod. A 10 millió forintnál mindez 40 000 forintos utalványt jelent.

Hirdetés
Hirdetés