Egy újabb lakástakarék akció, amellyel ingyen indítod el megtakarításodat!

Egy újabb lakástakarék akció, amellyel ingyen indítod el megtakarításodat!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-11-14
 

Nem csupán kapcsolattartásra, posztolásra használhatjuk a facebookot, hanem bizony 2014 november 10-től már lakástakarék pénztári szerződésünk induló díját is megspórolhatjuk. Az OTP Lakástakarék Zrt. díjmentes számlanyitási lehetőséget hirdet az OTP Bank Facebook oldalán közzétett akció keretében érvényes kuponnal rendelkezők részére. 2014. december 05-éig élhetünk ezzel a lehetőséggel.

Mik a feltételek?

Az OTP Bank Facebook oldalán, vagy az otpsegitunk.hu/otplakastakarek weboldalon történő regisztrációt követően névre szóló kupont kell kinyomtatnunk, amit a szerződéskötéskor le kell adni. Egy kuponnal maximum 4 db lakás-előtakarékossági szerződést lehet kötni. A kupon csak a HITEL PLUSZ 4 termékre nyújt kedvezményt.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele a hűségvállalás. Hűség vállalás keretében a lakás-előtakarékoskodó vállalja, hogy a hűség időszak alatt a lakás-előtakarékossági szerződésének

  • szerződéses összegét alacsonyabb összegűre nem módosítja,
  • a szerződést nem osztja meg, nem mondja fel,
  • nem engedményezi társasházi/ lakásszövetkezeti, illetve közmű beruházási projekthez,
  • nem változtatja meg a szerződésben megnevezett lakás-előtakarékoskodó személyét.

Leírtak teljesítése esetén nem kell megfizetnünk a szerződéskötési díjat, amivel egy 20 ezer forintos, 4 éves megtakarítás esetén 28 000 forint marad a zsebünkben.

A gyorsaság is számít!

Minden nap, a legelső 5 szerződő játéknaponként utólag (60 napon belül) visszakapja az első havi betét összegét. A betéti kedvezményre vonatkozó kampányban csak azok a szerződők vesznek részt, akik be is fizették az első havi megtakarítást és a számlavezetési díjat.

Ha nem nyertünk se bánkódjunk!

Nyilván egy-egy ilyen kampány csak megerősít bennünket a megtakarítási szándékunkban és megadja az utolsó lökést, hogy végre lépjünk. Már a szerződéskötési díj elengedése is jelentős kedvezmény, ha pedig megnyerjük az egy havi betét összegét, az csak hab a tortán.

Kalkulátorunk segítségével megtudhatod, milyen további kedvezményekkel köthetsz lakástakarék-pénztári szerződést!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

    Hirdetés
    Hirdetés