Egyedi kamat, egyedi kedvezmények: kerülj előnybe lakásvásárláskor a Bankmonitorral!

Egyedi kamat, egyedi kedvezmények: kerülj előnybe lakásvásárláskor a Bankmonitorral!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-06-14
 

Ha otthonteremtés, lakásvásárlás, vagy bármilyen lakáscél lebeg a szemed előtt, pontosan tudod, hogy életed egyik legnagyobb kihívása előtt állsz. A hosszú távú tervek ugyanis jelentős előkészítést és körültekintést igényelnek. Cikkünkben összefoglaltuk, hogyan segíthet Neked a Bankmonitor, hogy tudatos és anyagilag is kedvezőbb döntést hozhass.

Legyen szó bármilyen ingatlancél megvalósításáról, az, hogy ma hogyan döntünk hosszú távon hatással lesz mindennapjainkra. Nem elég ugyanis kiválasztani a leendő lakást, a család számára ideális otthont, a finanszírozás módja és a tervekhez leginkább illeszkedő lakáshitel és/vagy állami támogatás megtalálása is kulcsfontosságú. Egy jó döntéssel nem csak időt, de nem ritkán milliókat spórolhatunk. 

Remek hír lehet a nagy kalandba éppen belevágni szándékozóknak, hogy a Bankmonitor lakáshitel szakértőinek segítségével egyedi árakat és kedvezményeket lehet bezsebelni, munkatársaink pedig végig támogatnak az igénylési folyamatban a tervezéstől kezdve egészen a folyósításig, sőt, azon túl is. 

Hirdetés

Hirdetés

Mennyit nyerhetsz egy lakáshitelen a Bankmonitorral?

Az elérhető kedvezmény természetesen sok mindentől függ, a hitel célja (lakásvásárlás, építkezés, felújítás), az igényelt hitelösszeg, a jövedelem mértéke is befolyásolhatja. Nézzük meg egy példán keresztül, milyen pénzügyi előnnyel jár, ha a Bankmonitoron keresztül indítod el a lakáshitel igénylést.

A példában a Bankmonitor lakáshitel kalkulátora szerint a jelenleg legkedvezőbb ajánlat előnyét figyelhetjük meg (20 millió forintra, 20 éves futamidőre, végig fix kamattal, havi nettó 450 ezer forintos jövedelemmel, használt lakás vásárlása esetén).

Egyedi lakáshitel kedvezmények a Bankmonitorral és anélkül.

Jól látható, hogy ennél a konstrukciónál (UniCredit Stabil Kamat Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel) az összes pénzügyi előny 835 593 forint, vagyis ennyit nyerhetsz, ha rajtunk keresztül indítod el az igénylést.

Ezt a kiemelkedően kedvező ajánlatot három különböző kedvezménytípus együtt adja ki:

 • 619 740 Ft kamatkedvezmény,
 • 175 853 Ft végtörlesztési díj kedvezmény,
 • 40 000 Ft ajándékutalvány.

Mit jelentenek az egyes kedvezmények?

Kamatkedvezményért a legtöbb lakáshitel esetében valamilyen feltételt is teljesíteni kell, például elvárhatja a bank, hogy egy vagy több bankszámlát is nyitniuk kell az igénylőknek az adott pénzintézetnél, esetleg a jövedelmük egy részét, vagy egészét a bankhoz kell irányítaniuk. 

A Bankmonitor kamatkedvezménynek nincs ilyen feltétele, az egyetlen elvárás, hogy rajtunk keresztül indítsd el az igénylést. Ezzel a kedvezménnyel csökkentheted ingatlankölcsönöd költségét, vagyis havonta és összességében is kevesebbet kell visszafizetned a banknak a futamidő alatt. Ezt a kamatszintet nem érhetjük el, ha egyedül, közvetlenül a bank fiókjában igényelnénk meg a kölcsönt.

Jó tudni
A példában vizsgált lakáshitel végig fix kamatozású konstrukció, vagyis nem kell attól tartani, hogy a futamidő alatt a költségek megemelkednek. A havi törlesztőrészlet így jobban tervezhető és a gazdasági folyamatok változása ellenére sem fenyeget az a veszély, hogy a 20 év alatt bármikor megemelkedik a havi fizetnivaló. Ha pedig a jövőben a gazdasági környezet kedvezőbb irányba mozdul el, még mindig élhetsz a hitelkiváltás, vagy adósságrendezés lehetőségével, amellyel a piachoz képest a meglévő, kedvezőtlen árazású kölcsönödet egy kedvezőbbre cserélheted.

Számos igénylő a hiteléhez kapcsolódó végtörlesztési díjat első kézből szeretné megismerni, hiszen mindannyian törekszünk arra, hogy a tartozásunkat – ha lehetőségünk adódik – minél előbb visszafizessük. Az adott ajánlatnál a Bankmonitor végtörlesztési díj kedvezménynek köszönhetően a futamidő 61. hónapjától egy alkalommal élhetünk azzal a lehetőséggel, hogy a kölcsön egyösszegű visszafizetésének díját elengedje a bank. Ezzel pedig – ha éppen a 61. hónapban rendezzük a tartozást, akkor a példában szereplő lakáshitelnél 175 853 forintot spórolunk.

Fontos
Az előtörlesztésnek jellemzően költsége van. Minősített fogyasztóbarát lakáshitel esetén a fennálló tőketartozás legfeljebb 1 százaléka, ha normál piaci hitelt veszünk fel lakásvásárlásra, akkor a végtörlesztés díja jellemzően 1,5-2 százalék között alakulhat.

A Bankmonitor lakáshitel kedvezményekkel tehát már az 5. év után élhetünk a díjmentes végtörlesztés lehetőségével, ha egy összegben rendezni kívánjuk a fennálló tartozást. 

Az anyagi előnyök nagy részét tehát a kamatkedvezmény és a kedvezményes végtörlesztési lehetőség adja, ugyanakkor nagy népszerűségnek örvend a 40 ezer forintos eMAG vásárlási utalvány is. Az utalványt számos különböző termékre beválthatod, és éppen akkor lesz segítségedre, amikor a leginkább szükséges. Egy ingatlanvásárlásnál ugyanis jellemzően nem csak lakást, vagy házat vásárolunk, de számos különböző berendezési tárgyra, háztartási gépre, bútorokra is szükségünk lehet.

Ezt a kedvezményt akkor zsebelheted be, ha legalább 20 millió forintot igényelsz, és az érdeklődés leadásától számítva a kiválasztott bankban az igénylés 90 napon belül befogadásra kerül és 180 napon belül az igényelt összeg (vagy annak legalább az első része) folyósításra kerül. Az egyes ajánlatokhoz kapcsolódó kedvezményekről bővebben a Bankmonitor lakáshitel kalkulátorának eredményeinél tájékozódhatsz, illetve szakértő kollégáink is rendelkezésedre állnak.

További 10+1 érv, hogy miért bízd lakáshiteled a Bankmonitorra

 • Kalkulátorunk a legtöbb magyar bank aktuális jelzáloghitel ajánlatát hasonlítja össze objektíven.
 • Személyre szabott eredményeket mutatunk: beállíthatod hitelcélod, a szükséges hitelösszeget, jövedelmed mértékét, de még azt is, ha a kölcsön mellé államilag támogatott konstrukciót is igénybe szeretnél venni.
 • Teljes körű segítséget kapsz lakáshitel szakértőinktől, amely mindvégig ingyenes számodra.
 • Az ország legjobbjai közé tartozó pénzügyi szakértőink órákon belül megválaszolják kérdéseid és segítenek a számodra ideális megoldás felkutatásában
 • A lehetséges buktatókról is tájékoztatunk, segítségünkkel elkerülheted a hosszadalmas, idegőrlő procedúrát.
 • Ha elakad valami miatt az igénylésed, azonnal beavatkozunk, hogy megoldjuk a problémát.
 • Számos olyan kérdésedet is megválaszoljuk, amely potenciálisan kockázatot jelenthet és a bankfiókban hiába várnál rájuk választ.
 • Ismerjük a bankok egyedi hitelbírálati szokásait, az apróbetűs részeket.
 • Nem csak a kiválasztásban, de az igényléshez szükséges papírmunkában és egyeztetésben is levesszük válladról a terhet.
 • Partneri kapcsolataink és jelentős hitelvolumenünk miatt kivételes kedvezményekben részesülsz
 • A hiteligénylés után is bátran fordulhatsz hozzánk, ügyfeleink és az ők sikerei a legfontosabbak számunkra.

Kalkulálj
Nézd meg, melyik a legjobb lakáshitel számodra a Bankmonitor kalkulátorával, majd kérd szakértőink díjmentes segítségét!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés