Ezek a legforróbb személyi kölcsönök most 3 millió forintra

Ezek a legforróbb személyi kölcsönök most 3 millió forintra
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-04-13 Frissítve: 2023-04-14
 

A személyi kölcsönök népszerűsége 2023-ban is töretlen, ami nem meglepő, hiszen a kívánt összeg egyszerűen és gyorsan igényelhető, bármire felhasználható, ráadásul fedezet sem szükséges hozzá. Mutatjuk, mely bankok kínálják most a legolcsóbb ajánlatokat 3 millió forintra.

A kamatkörnyezet nem a legkedvezőbb napjainkban, ugyanakkor a hitelek kamatai jelentősen az infláció szintje alatt vannak, így akár még anyagi előny is származhat egy hitelből történő vásárlásból. Sőt, idén februárban már volt olyan pénzintézet, ahol a fedezetlen kölcsönök kamata csökkenésnek indult.

Ha most vágnál bele a lakásfelújításba, autóvásárlásba, esetleg családi esemény vagy váratlan orvosi kiadások finanszírozására kell az összeg, érdemes körültekintően utánajárni a lehetőségeknek mind a saját, mind az idegen banki kínálatban. 

Hirdetés

Hirdetés

Mennyi a törlesztőrészlete most 3 millió forint személyi hitelnek?

Ahhoz, hogy megtudjuk, melyik személyi kölcsönök a legkedvezőbbek, hol, mekkora törlesztőrészlettel kalkulálhatunk, egyáltalán mit vár el a bank az igénylőktől, ma már nem kell egyesével minden banktól ajánlatot kérnünk. Elég, ha lefuttattunk egy friss összehasonlítást egy megbízható személyi kölcsön kalkulátorral.

Az alábbi táblázat a Bankmonitor ingyenes személyi hitel keresője alapján 3 millió forint igénylésére, 7 évre, havi nettó 350 ezer forintos jövedelemmel mutatja a legjobb ajánlatokat.

A legolcsóbb személyi kölcsön ajánlatok 3 millió forint igénylésére 2023-ban.

A táblázatban THM szerint rendeztük a személyi kölcsön ajánlatokat, de érdemes megfigyelni, hogy a törlesztőrészlet nagysága szerint a sorrend megváltozik. Ezek alapján jelenleg a Takarék Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi hitelére kell a legkevesebbet fizetni havonta, és összességében a teljes futamidő alatt is.

Ne csak az ár alapján válassz!

A hitel költsége döntő tényező a kiválasztáskor, ugyanakkor néhány másik szempontot is fontos megvizsgálni, mielőtt letennénk a voksunkat valamelyik ajánlat mellett. Például:

  • Érdemes lehet ajánlatot kérni saját számlavezető bankunktól is. Hűséges ügyfélként adott esetben kedvezőbb feltételeket kaphatunk, ez esetben pedig könnyebb, gyorsabb igénylésre számíthatunk, mert nem feltétlenül kell bemutatnunk munkáltatói igazolást, hiszen a jövedelmünk az adott pénzintézethez érkezik, vagyis eleve látható a bank számára a számlamúlt és a már meglévő hitelek törlesztése is.
  • Fontos lehet, hogy mit vár el az adott bank a kölcsönigénylőktől. Egyrészt kardinális, hogy egyáltalán sikerül-e megugrani a hitelbírálati feltételeket, amelyek jelentősen eltérők az egyes pénzintézeteknél. Például eltérő lehet, hogy mekkora az a jövedelem, amit a bank elvár. Másrészt a kedvező kamatért cserébe elvárhatják bizonyos feltételek teljesítését, például új bankszámla nyitását.
  • A személyi kölcsönök jellemzően induló költség nélkül felvehetők, de egy-egy ajánlatnál napjainkban is találkozhatunk néhány díjtétellel, amely már igényléskor felmerül. Erről is érdemes előzetesen tájékozódni.

Azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy ha hitelt veszünk fel, akkor évekre elköteleződünk az adott bank mellett, vagyis mind a napi, mind hosszú távú pénzügyeink intézését is ennél a pénzintézetnél tudjuk majd menedzselni. Emiatt egyáltalán nem mindegy, mi mindent lehet kényelmesen, online elintézni, miért kell befáradnunk a bankfiókba, milyen messze van a legközelebbi fiók, mennyit kell utaznunk egy készpénzautomatáig, vagy hogy van-e és milyen minőségű az adott pénzintézet mobil applikációja/internetbankja.

Ha tehát számlacsomagot kell nyitni, fontos, hogy alaposan ismerjük meg az új bankszámla jellemzőit: kiválaszthatjuk-e mi a csomagot, és milyen kondíciókkal rendelkezik az adott konstrukció, mielőtt finanszírozó bankot választunk.

Segítség az útvesztőben

Ha igazán jó döntést akarsz hozni és a kedvező személyi hitel ajánlatot ideális feltételekkel szeretnéd kombinálni, akkor sok szempontot kell figyelembe venned. A körültekintő informálódás pedig igen időigényes és útvesztőkkel tarkított folyamat lehet.

Remek hír, hogy nem kell egyedül belevágnod. A Bankmonitor független személyi hitel szakértői ismerik a bankok aktuális feltételeit, nagy valószínűséggel rögtön ahhoz a pénzintézethez tudnak irányítani, ahol az egyéni paramétereknek megfelelő, legkedvezőbb ajánlat mellett a legvalószínűbb a siker.

Kalkulálj
A Bankmonitor személyi kölcsön kereső kalkulátora megmutatja, hogy hol, milyen költséggel, feltételekkel érhető el az általad igényelt összeg, majd a szimpatikus ajánlat kiválasztása után megadhatod adataid, így tanácsadóink segíteni tudnak a kiválasztásban, az igénylésben és megválaszolják nyitott kérdéseid.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés
Hirdetés