Feleslegesen fizetsz a bankodnak!

Feleslegesen fizetsz a bankodnak!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-02-23
 

Miközben mindenki arra panaszkodik, hogy évente milyen nagy összegeket fizet ki a bankszámlájával kapcsolatos szolgáltatásokra, a többség a kisujját sem mozdítja azért, hogy csökkentse a kiadásait. Pedig egy olvasónknak percek alatt sikerült évi 60 ezer forintot megspórolunk. Persze, ha a pénz nem számít, akkor ez a videó semmiképpen nem javallott!

Hiába vehetünk fel havonta 150 ezer forint összeghatárig ingyenes készpénzt bármely bank magyarországi ATM-jéből, sokan egyszerűen nem élnek ezzel a lehetőséggel. Pedig a példánkban szereplő, átlagosan „hanyag” ügyfél évente csak ezen körülbelül 19 ezer forintot takaríthat meg. És akkor nem beszéltünk az átutalások díjairól vagy éppen a bankkártya éves költségéről, ez utóbbi például akár 10 ezer forint kiadást is jelenthet évente.

Videónkból megismerheted a legdurvább bankszámlához kapcsolódó költségeket, valamint azt, hogy ezeket miként csökkentheted, vagy nullázhatod le. Mert bizony létezik teljesen ingyenes bankszámla Magyarországon, ami ráadásul már minimálbéres jövedelemmel is elérhető.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés