Folyószámla extrákkal – ki ad többet?

Folyószámla extrákkal – ki ad többet?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-12-21
 

Ma már nem mindenki éri be azzal, ha egy bank „csupán” teszi a dolgát és alapszolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. A legtöbb pénzintézet túllépet ezen és akárcsak az autógyártók igyekeznek egyre több extra szolgáltatást belezsúfolni egy-egy termékbe. Így van ez már az alapszolgáltatásnak tekinthető folyószámlák esetében is.

Az OTP Bank Simple számlacsomagja az elmúlt időszakban komoly sikert aratott a piacon. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy számos szolgáltatást ingyen ad a bank, miközben az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy maga válogassa össze, milyen egyéb banki szolgáltatásra van szüksége. Így aztán minden számlatulajdonos csak azért fizet, amit valóban használ is.

Gyanítható azonban, hogy a Simple számlacsomagnak van egy másik „arca” is, ami szintén elnyerte az ügyfelek tetszését. Arról van szó, hogy ez az új generációs folyószámla csomag több olyan extra szolgáltatást is ad, amelyet más hasonló termékek nem tudnak, és amelyekkel valóban testre szabhatjuk a folyószámlánkat.

Lássuk az extrákat részletesen!

Magyarországon is egyre többen vásárolnak az interneten. Ám sokakat még visszatart a félelem. Mi van, ha bűnözők megszerzik a bankkártyánk adatait és pénzt emelnek le a számlánkról? A bankok egész sor biztonsági elemmel igyekeznek gátat szabni a csalásoknak, az óvatosság sosem árt. Erre a fogyasztói igényre ad választ a Simple Webkártya. Az extra szolgáltatással ugyanis a megszokottnál nagyobb biztonságban vásárolhatunk az interneten egy virtuális Mastercard kártya segítségével.

Mikor arról kérdezik az embereket, miért nem spórolnak, sokan számolnak be arról, hogy elkezdenek ugyan takarékoskodni, ám az idő múlásával elfeledkeznek a céljukról vagy egyszerűen elköltik a félretett pénzt. Spórolni nem egyszerű, előrelátás, önfegyelem és kitartás kell a célok eléréshez. A Simple számlacsomag birtokosainak ez a teher is lekerül a válláról. Takarékszámláik segítségével legalább kettő, legfeljebb 5 célra spórolhatnak. Csak meghatározzák, mire szeretnének félretenni, beállítják, havonta mennyit szánnak céljuk elérésére és innentől a bank intéz mindent helyettük.

A spórolás ott kezdődik, ha az ember pontosan tudja, milyen kiadásai és milyen bevételei vannak. A háztartási költségvetés elkészítése azonban megint csak nem kevés odafigyelést, pontosságot és fegyelmet kíván. A Simple folyószámla esetében nem kell naponta vezetnünk a kockás füzetet. Csak beállítunk egy okos alkalmazást és onnantól az magától naplózza, mikor, hol és mennyit költöttünk, milyen bevételeink vannak és mennyit spóroltunk.

A legnagyobb körültekintés ellenére is elfordulhat, hogy egy váratlan esemény miatt tovább nyújtózunk annál, mint ameddig a takarónk ér. Ilyenkor jó, ha van mihez nyúlnunk. A Simple folyószámlahitel pont az ilyen váratlan kiadások esetén jelent mentőövet. Ráadásul ez a segítség gyorsan elérhető, hiszen pillanatok alatt, akár netbankon keresztül is igényelhető.

A Simple csomagot kínáló OTP Bank természetesen szeretné, ha ügyfelei a lehető legtöbb banki szolgáltatást tőle vennék igénybe. Nem meglepő, hogy lakáshitelhez kedvezményt ad a folyószámla mellé. A Simple ügyfelek a lakáshitel induló költségeit (tulajdoni lap lekérés díja, értékbecslési díj, jelzálogbejegyzés költsége) megspórolhatják.

Ahogy azt már korábban említettük az extrákon kívül számos szolgáltatás díjmentes a Simple számlacsomagnál. Mindamellett lehetőség van arra is, hogy magunk válogassuk össze, milyen egyéb banki szolgáltatást kívánunk igénybe venni. Azaz mindig csak azután kell fizetnünk, amit valóban használunk is.

Felkeltette az érdeklődésed a számlacsomag? Az alábbi űrlap kitöltésével már indíthatod is a számlanyitást! Ha még bizonytalan vagy, akkor használd számlacsomag választónkat, ahol bankhasználati szokásaidat megadva megtudhatod, hogy melyik kiegészítő csomago(ka)t érdemes a Simple számlához megigényelned!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés