Fontos könnyítés a CIB bankszámláknál!

Fontos könnyítés a CIB bankszámláknál!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-05-07 Frissítve: 2020-05-09
 

Mivel a járványhelyzetben a napi pénzügyek intézése is más, illetve sajnos sokak jövedelmi helyzete is megváltozott, a CIB Bank most nem várja el azoktól az ügyfeleitől a kedvezményes számlavezetési díjak feltételeinek való megfelelést, akik azokat korábban rendszeresen teljesítették. A kedvezmény azokra is vonatkozik, akiknek a Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén 2 évig teljesen ingyenes CIB ECO Bankszámlájuk van.

A Bankmonitoron keresztül történő igénylés esetén 2 évig ingyenes CIB ECO Bankszámla és a CIB ECO Plusz Bankszámla esetében azon ügyfeleknek, akiknek 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban érkezett – ECO esetén nettó minimálbér összegű, 99 085 Ft, ECO Plusz esetén 450.000 Ft – jóváírás átutalással a számlájukra, a bank elengedi a havi számlavezetési díjat az év végéig abban az esetben is, ha nem érkezik a számlájukra az adott hónapot megelőző hónapban a kedvezményes számlavezetési díjhoz elvárt jóváírás.

A CIB Online Számlacsomag esetében is jár a kedvezményes számlavezetési díj az év végéig feltételek teljesítése nélkül mindazoknak, akik az előírt bejövő átutalást (50 000 Ft) és a meghatározott online tranzakciószámot 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban teljesítették.

A CIB Kártyázó Számlacsomagok esetében a kedvezmények igénybevételéhez szükséges kártyás vásárlások darabszámát 2 hónapon keresztül a felére csökkenti a CIB Bank annak érdekében, hogy a kártyát kevesebb alkalommal használó ügyfelek is részesülhessenek a kedvezményes számlavezetési díjban. Így akár a számlavezetési díj kétharmadát is visszakaphatja az, aki legalább 15 kártyás vásárlást bonyolít le – megérheti tehát már a kisebb összegű vásárlásokat is kártyával intézni, e tranzakciókhoz az esetek többségében PIN kódra sincs szükség.

Az egyoldalú módosítás az ügyfeleknek kedvezőbb feltételeket teremt, azokat nem kell igényelni, automatikusan életbe lépnek.

 

Hirdetés
Hirdetés