Fontos tájékoztatást tett közzé az MKB Bank!

Fontos tájékoztatást tett közzé az MKB Bank!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-03-09
 

Az MKB Bank Facebook oldalán olvasható tájékoztatás alapján egyes elektronikus szolgáltatások nem lesznek elérhetők a pénzintézetnél. Érdemes erre előre készülnie a bank ügyfeleinek.

Az MKB Bank tájékoztatása alapján a pénzintézet elektronikus csatornái nem lesznek elérhetőek 2022. április 2-án és április 3-án.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2022. április 2-án egész nap és 2022. április 3-án elektronikus csatornáink, így az MKB NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, az MKB NetBANKár Business és a PC Bankár nem lesznek elérhetők. A bankkártyák digitalizációjára ez idő alatt előreláthatólag nem lesz lehetőség.

Ez egy hétvégi időpont, éppen ezért érdemes szem előtt tartania az ügyfeleknek. Ezen napon ugyanis elektronikus csatornán átutalást nem lehet majd megadni, illetve várhatóan a virtuális kártyák használata is akadozhat. Éppen ezért a mobilfizetést használóknak ebben az időszakban érdemes a fizikai bankkártyájukat is magukkal vinni.

Illetve nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a pénzintézetnél átmenetileg, április 1-ig nem lehet jelzáloghitelt igényelni. Az MKB Bank ugyanis összeolvad a Budapest Bankkal, melyre március 31-én kerül sor. Ezen fúzió előkészítéséhez kapcsolódik az érintett hiteltermékek értékesítésének átmeneti szüneteltetése. (A Budapest Banknál és a bankcsoport többi bankjánál az érintett hiteltermékek ezen átmeneti időszak alatt is igényelhetők.)

 

Hirdetés
Hirdetés