Így működik a hitelmoratórium – részletes számításokkal – videó

Így működik a hitelmoratórium – részletes számításokkal – videó
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-04-09 Frissítve: 2020-10-26
 

Év végéig mindenki lehetőséget kapott arra, hogy ne törlessze a március 19 előtt felvett hitelét. A Bankmonitor speciális online tanórája részletesen bemutatja, hogyan hat a hitelfelvevőre a moratórium. Élő példa és érthetően a matematikai háttér is. Jó döntésekhez elengedhetetlen a részletek ismerete.

Örömmel tudatjuk, hogy elkészült a Bankmonitor hitelmoratórium kalkulátora, mely egyedülálló módon, teljes részletezettséggel mutatja be mindenki számára a moratórium működését, hatásait a saját hitelére vonatkozóan.
 

A kalkulátor, amiről a videóban szó esik: 

Törlesztési moratórium kalkulátor
Bankmonitor
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés