Ingyenes bankszámla mindenkinek! (Videó)

Ingyenes bankszámla mindenkinek! (Videó)
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-07-26
 

Legújabb videónkban a Bankmonitor bankszámla-specialistájával beszéltük át, hogy valóban léteznek-e teljesen díjmentes bankszámlák, és milyen feltételek teljesítése esetén juthatunk hozzá egy kivételesen jó ajánlathoz.

Tudtad, hogy alig havi 75 ezer forint jóváírás vállalása esetén már lehet teljesen ingyenes bankszámlád? Ez hatalmas előny, ha azt nézzük, hogy átlagosan 50-60 ezer forintot fizetünk ki számlacsomagunk után évente. Jelenleg 4 teljesen költségmentes bankszámla érhető el a Bankmonitoron keresztül, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális csomagot. Ugyanakkor nagyon nem mindegy, melyik számlát választod, mert az ingyenes csomagok között is jelentős eltérésekkel találkozhatunk. Mutatjuk, mit foglal magában a díjmentesség, milyen feltételekkel érhetők el ezek a számlák, és hogyan spórolhatsz velük Te is több százezer forintot az évek során.

Nézd meg a videót a Bankmonitor youtube-csatornáján!

 

Ha szeretnéd pontosan tudni, mennyit fizetsz a bankszámládért, akkor kérd le a netbankodban az úgynevezett „PAD-kimutatást”, melyet minden év január 31-ig kell megkapnod. Ez a kimutatás feketén-fehéren bemutatja az előző naptári évben felszámított összes bankszámlaköltségedet. Gyakran tapasztaljuk, hogy egy ilyen kimutatással való első találkozás sokkolóan hat: egy óvatlan számlatulajdonos akár évente százezres nagyságrendű forintösszeget is kifizethet a szimpla lakossági folyószámlájához kapcsolódóan. Ilyen esetben érdemes azonnal váltani egy kedvezőbb csomagra.

Kalkulálj
Ha te is szeretnél tízezreket spórolni a bankszámlaköltségeiden, használd a Bankmonitor bankszámla-kalkulátorát!
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés