Ingyenes bankszámlát akarsz? Nálunk most ez a sláger!

Ingyenes bankszámlát akarsz? Nálunk most ez a sláger!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-10-04 Frissítve: 2021-08-06
 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bankszámlacsomagok között az Erste Privilégium „L” bankszámlacsomag.  Ez nem is csoda, hiszen az elérhető számlacsomagok között jelenleg ez rendelkezik a legkedvezőbb feltételekkel. A számla révén szinte minden banki szolgálgatást ingyenesen vehetünk igénybe, és ehhez mindösszesen annyi elvárás társul, hogy a számlára havi 150 ezer forint összeg érkezzen.

1

150 ezer forintos jóváírás mellett már elérhető a kedvező számlacsomag

A bankszámlafronton is egyre kiéleződik a verseny, egyes bankoknál egyre alacsonyabb költségekkel vehetünk igénybe banki számlacsomagokat és szolgáltatásokat. Ezért érdemes megnézni hol bankolunk, hiszen a költségek nagymértékben eltérhetnek, de az elérhető szolgáltatások minőségében és mennyiségében is nagy különbségek tapasztalhatók. A magyar banki ajánlatok közül kiemelkedik az Erste Bank számlacsomagja, az Erste Privilégium „L”, melynél költségek tekintetében jobbat jelenleg keresve sem találunk a hazai számlacsomagok között.

Az is jó hír, hogy úgy juthatunk hozzá az olcsó szolgáltatáshoz, hogy a bank nem vár el tőlünk extrém feltételeket. 150 ezer forintnyi pénzösszeg számlára érkezésével már kiaknázható az ajánlat, ami akár két részletben is érkezhet, tehát akár házastársunkkal együtt is teljesíthetjük számla feltételeit (ha társtulajdonosként rendelkezik). Szerencsére még az sem szükséges, hogy az összeget jövedelem formájában írják jóvá a számlánkon, ugyanis a számla egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen belföldi utalás elegendő a feltételeknek való megfeleléshez.

Ha a pénzösszegre vonatkozó előírás teljesül, máris miénk lehet a legolcsóbb számlacsomag. A számos előny közül talán a legfontosabb, hogy a számlavezetést ingyen végzi nekünk a bank, míg sok más szereplőnél ez lehet a legtetemesebb költségünk. Ha interneten és mobilon szeretjük intézni az ügyeinket, akkor még a bankon belüli és kívüli átutalásokat is 0 forintos költség mellett ússzuk meg, de ingyen teljesülnek a csoportos beszedési megbízások is. Ráadásul ingyenesen és korlátlan számban vehetünk fel készpénzt a bankhoz tartozó saját ATM automatákból is.

A nyáron megjelent friss mobilbanki alkalmazás is a segítségünkre lehet, mivel már kényelmesen intézhetjük itt is a forint utalásokat, a saját számlák közötti átvezetést, de a számlaegyenleg és számlatörténet lekérdezést is. Ráadásul az Erste Banknál még hétvégén és munkaszüneti napokon is végezhetünk bankon belüli átutalásokat vagy saját számlák között átvezetéseket.

Használd bankszámla kalkulátorunk, és biztosan megtalálod a legjobb, igényeidnek megfelelő ajánlatot!

Hirdetés

Hirdetés

Nincsenek bosszantó költségek, de nem árt figyelni

Az Erste Privilégium választásával olyan számlát birtokolhatunk, amivel semmilyen rejtett költség nem jelentkezik. Ugyanakkor arra fokozottan oda kell figyelnünk, hogy a 150 ezer forint beérkezzen a számlára, illetve időben is teljesítsük a jóváírási feltételt (tárgyhót megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig).

Ha ez elmaradna, akkor már jelentkeznek a számlával kapcsolatos költségek, többek között ugorhat a díjmentes számlavezetésünk, helyette már húzósabb összeggel, 1683 forint havidíjjal kell számolnunk. De az ingyenes utalással sem tudunk ilyen esetben élni, a netbankos és mobilbankos átutalás bankon belül 160, míg bankon kívül 180 forintra módosul, illetve az ingyenes készpénzfelvételtől is eleshetünk.

Állandó költségként az SMS díj jöhet elő, ami 16 forintot jelent számunkra SMS-enként, ha igényeljük ezt a szolgáltatást. Ennek havi mértéke természetesen attól függ, hogy mennyiszer használjuk a bankkártyánkat, és milyen számlamozgások történnek egy hónap során. A második évtől ugyan a bankkártya díjjal is számolnunk kell, de még emellett is nagyon kedvező ajánlatról van szó.

Arra is érdemes figyelni hol lehet hozzájutni a Privilégium számlacsomaghoz, hiszen olyan termékről van szó, melyet a bankfiókokban nem érünk el, csak közvetítőkön keresztül nyithatunk ilyen számlát. Erre azonban jó lehetőség nyílik a Bankmonitor.hu-n keresztül is, hiszen kényelmesen, online módon is el lehet indítani rajtunk keresztül a számlanyitási folyamatot.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés