Készülj fel az inflációra! – videó

Készülj fel az inflációra! – videó
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-04-02 Frissítve: 2022-04-03
 

Az infláció töretlenül száguld. Miért és meddig emelkedik? Mit jelent majd a benzin és az alapvető élelmiszerek árstopjának eltörlése? 10% feletti inflációnál mit érdemes kezdeni a pénzünkkel? Van olyan alacsony kockázatú befektetés, ami többet hozhat, mint az infláció? Azoknak is mutatunk tippeket, akiknek befektethető pénze van, illetve azoknak is, akinek nincs megtakarítása. Emellett szó lesz arról is, hogy mit tegyen az, akinek már van meglévő hitele, illetve akik hitelvétel előtt állnak.

Legújabb videónkban részletes információkkal igyekszünk szolgálni a befektetést tervezőknek, de a már hitellel rendelkezők és a hitelfelvétel előtt állók számára is tartogatunk érdekességeket.

Ha lakáshitel érdekel, akkor kalkulátorunkkal összehasonlíthatod az egyes ajánlatokat.
Megnézheted a Bankmonitor oldalán azt is, hogy meglévő kölcsönödet le tudod-e cserélni – más szóval kiváltani – egy olcsóbbra, kiszámíthatóbbra.
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés