Könnyedén nyerhetsz a lakáshitelen 2,5 milliót

Könnyedén nyerhetsz a lakáshitelen 2,5 milliót
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-03-09 Frissítve: 2021-07-01
 

Hatalmas a kereslet a lakáshitelekre, ami a lakásárak ismeretében nem is olyan meglepő dolog. Az viszont már sokkal inkább, hogy a jellemző mentalitás, hogy csak a számlavezető bankunk ajánlatát kérjük ki, és nem nézünk körbe a piacon. Az alábbi videóban bemutatjuk, hogy nagyon megéri szemezgetni a lakáshitel ajánlatok között, hiszen egy 10 millió forintos hitel esetében is bő 2,5 milliót nyerhetünk, ha a legrosszabb hitel helyett a legjobbra csapunk le. 

Használd hitelkalkulátorunk az igényeidhez legjobban illő ajánlat megtalálásához!

Lakáshitel felvétele előtt az egyik legfontosabb teendőnk, hogy ne csak a saját számlavezető bankunk ajánlatát kérjük be, hanem több bank hitelajánlatait is. A tapasztalatunk az, hogy nagy eséllyel találunk máshol olcsóbb lakáshitelt. Amit akár úgy is érdemes felvenni, ha a számlavezetésünket és a jövedelmünket átvisszük az új bankhoz. A lakáshitelek közötti kereséskor nem vagyunk magunkra utalva, az interneten elérhető lakáshitel kalkulátorok óriási segítséged adhatnak. A jó választás pedig a mi érdekünk is, hiszen egy átlagos esetben is milliókat nyerhetünk a lakáshitelen. A következő videóban elmondjuk kevesebb mint másfél percben, hogy mit érdemes tudnod!

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés