Külföldi webáruházban vásárolnál karácsonyi ajándékot? Akkor lehet, hogy már késésben vagy!

Külföldi webáruházban vásárolnál karácsonyi ajándékot? Akkor lehet, hogy már késésben vagy!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-11-13
 

Bármennyire is hihetetlen, lassan közeledik a karácsony. Persze, ha nem jutna eszünkbe magunktól a dolog, akkor figyelmeztetnek rá a polcokra kikerülő mikuláscsokik, az áruházakban magasodó műfenyők és az, hogy a ruhaosztályokon már megint látni rénszarvasos pulóvereket. Sietni persze kár, idő még tulajdonképpen van bőven, ám ha külföldről rendelnél ajándékot a szeretteidnek, akkor már lehet, hogy késésben vagy. A legnagyobb webáruházak ugyanis akár többhetes szállítási időkkel dolgoznak, ami az ünnepek előtt még inkább meghosszabbodhat.

A magyarok körében oly nagy népszerűségnek örvendő Aliexpress felületen például a megrendelt áruk még szezonon kívül is legalább 30 napos átfutással szoktak megérkezni, ám az ünnepek alatt hallottunk 50-60 napos kiszállításról is. És nem is feltétlenül az tart sokáig, hogy az ázsiai vagy orosz raktárakból Magyarországra érkezzen a csomag, valamikor az országhatáron belül is 2 hét telik el, köszönhetően a postánál uralkodó munkaerőhiánynak. (Korábban előfordult, hogy a Magyar Posta irodai dolgozóit is befogták a kézbesítésbe, annyira nem bírták a postások a rohamot.) Persze azt nem tudni, hogy idén mi várható, de ha ajándékról van szó, akkor érdemes mindenre felkészülni, mert az nagyon kínos, he a gyerek játéka januárban érkezik csak meg, amikor a karácsonyfa már javában a kuka mellett hullajtja a tűleveleit.

A magyar webáruházaknál természetesen rövidebb átfutási idővel számolhatsz, ám a rendelés leadása előtt azt azért mindenképp ellenőrizd, hogy a kiválasztott termék raktáron van, vagy meg kell rendelni. A rendelések esetében ugyanis nagyon kiszámíthatatlan a beérkezés ideje, ami akár hetekig is eltarthat.

Még inkább szorít az idő, ha személyi kölcsönből vásárolnál karácsonyi ajándékot, ami az alacsony, akár 7% alatti kamat miatt most kedvező megoldás lehet. A Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor szerint például egy 1 millió Ft összegű, 5 éves futamidejű – végig fix kamatú – kölcsön havi törlesztője a legjobb esetben 20 ezer Ft jelenleg, ráadásul az egyszeri költség is mindössze 10 ezer Ft.

Bankmonitor tipp: Bár a személyi kölcsönök átfutási ideje rövid, átlagosan 3-7 nap, ha így vennél ajándékot, akkor azért ezzel az idővel is mindenképp számolnod kell. Már csak azért is, mert költségoldalról az a legszerencsésebb, ha nem szorít az idő, így a személyi kölcsön kalkulátorral megkeresheted a számodra legkedvezőbb kölcsönt.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés