Külföldi webáruházban vásárolnál karácsonyi ajándékot? Akkor lehet, hogy már késésben vagy!

Külföldi webáruházban vásárolnál karácsonyi ajándékot? Akkor lehet, hogy már késésben vagy!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-11-13
 

Bármennyire is hihetetlen, lassan közeledik a karácsony. Persze, ha nem jutna eszünkbe magunktól a dolog, akkor figyelmeztetnek rá a polcokra kikerülő mikuláscsokik, az áruházakban magasodó műfenyők és az, hogy a ruhaosztályokon már megint látni rénszarvasos pulóvereket. Sietni persze kár, idő még tulajdonképpen van bőven, ám ha külföldről rendelnél ajándékot a szeretteidnek, akkor már lehet, hogy késésben vagy. A legnagyobb webáruházak ugyanis akár többhetes szállítási időkkel dolgoznak, ami az ünnepek előtt még inkább meghosszabbodhat.

A magyarok körében oly nagy népszerűségnek örvendő Aliexpress felületen például a megrendelt áruk még szezonon kívül is legalább 30 napos átfutással szoktak megérkezni, ám az ünnepek alatt hallottunk 50-60 napos kiszállításról is. És nem is feltétlenül az tart sokáig, hogy az ázsiai vagy orosz raktárakból Magyarországra érkezzen a csomag, valamikor az országhatáron belül is 2 hét telik el, köszönhetően a postánál uralkodó munkaerőhiánynak. (Korábban előfordult, hogy a Magyar Posta irodai dolgozóit is befogták a kézbesítésbe, annyira nem bírták a postások a rohamot.) Persze azt nem tudni, hogy idén mi várható, de ha ajándékról van szó, akkor érdemes mindenre felkészülni, mert az nagyon kínos, he a gyerek játéka januárban érkezik csak meg, amikor a karácsonyfa már javában a kuka mellett hullajtja a tűleveleit.

A magyar webáruházaknál természetesen rövidebb átfutási idővel számolhatsz, ám a rendelés leadása előtt azt azért mindenképp ellenőrizd, hogy a kiválasztott termék raktáron van, vagy meg kell rendelni. A rendelések esetében ugyanis nagyon kiszámíthatatlan a beérkezés ideje, ami akár hetekig is eltarthat.

Még inkább szorít az idő, ha személyi kölcsönből vásárolnál karácsonyi ajándékot, ami az alacsony, akár 7% alatti kamat miatt most kedvező megoldás lehet. A Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor szerint például egy 1 millió Ft összegű, 5 éves futamidejű – végig fix kamatú – kölcsön havi törlesztője a legjobb esetben 20 ezer Ft jelenleg, ráadásul az egyszeri költség is mindössze 10 ezer Ft.

Bankmonitor tipp: Bár a személyi kölcsönök átfutási ideje rövid, átlagosan 3-7 nap, ha így vennél ajándékot, akkor azért ezzel az idővel is mindenképp számolnod kell. Már csak azért is, mert költségoldalról az a legszerencsésebb, ha nem szorít az idő, így a személyi kölcsön kalkulátorral megkeresheted a számodra legkedvezőbb kölcsönt.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés