Lakásvásárlás, felújítás, otthonteremtés? Ezekről tudnod kell!

Lakásvásárlás, felújítás, otthonteremtés? Ezekről tudnod kell!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-04-23
 

Valamilyen ingatlancél megvalósítása előtt állsz? A legjobb helyen jársz! A Bankmonitor szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat. Heti hírösszefoglalónkban szó lesz a lakáshitel feltételeiről, költségeiről, az aktuális kamatokról, az igényléshez szükséges önerőről, valamint a felújítás előtt állóknak is igyekszünk megoldást találni a finanszírozásban. Gyűjtsd össze a számodra fontos információkat cikkeinkből!

A hiteldrágulás miatt egyre több önerő kellhet a lakásvásárláshoz

Ingatlanvásárláskor sajnos kevesen tehetjük meg, hogy teljes egészében saját megtakarításból fedezzük a monumentális kiadást. Ilyenkor lehet megoldás egy lakáshitel, ám önerő nélkül a legtöbb esetben nem megúszható a dolog, a bankok nem hitelezik meg a teljes vételárat. Cikkünkben összegyűjtöttük az önerővel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket: Mennyi önerő szükséges és mi segíthet az előteremtésében?

A lakáshitel feltételei 2023-ban: jövedelem, ingatlanfedezet, dokumentumok, költségek…

Lakáscélú jelzáloghitelt nem csak használt és új ingatlan vásárlására és építkezésre, de lakásfelújításra, korszerűsítésre és bővítésre is igényelhetünk. A folyamat ugyanakkor minden esetben alapos informálódást és körültekintést igényel. Gyűjteményünkkel gyorsan felzárkózhatsz, mutatjuk, hogy mire van szükséged, ha elszántad magad a nagy lépésre, és abba is beavatunk, hogy lehet gördülékenyebb és anyagilag is előnyösebb a hiteligénylés.

Megkerestük a legolcsóbb fix kamatú lakáshiteleket!

A lakáshitelek drágulása megtorpant, a tényt pedig a Bankmonitor kalkulátorának adatai is bizonyítják. Eszerint egy végig fix kamatozású, 20 millió forintos lakáshitel esetén a törlesztőrészlet 172 134 forint, ami pontosan annyi, mint egy hónappal ezelőtt. Mutatjuk, hogy állnak most a bankok az ajánlatok versenyében, ki kaphat kölcsönt és ami talán a legfontosabb: megéri várni az olcsóbb ingatlanhitel ajánlatokra?

Lakáshitel – Mit kell teljesítened a legjobb kamatért cserébe?

Lakáshitel igénylésekor mindenki a legkedvezőbb ajánlatra pályázik, az viszont nem egyértelmű, hogy kinek mit jelent ez, ugyanis a végleges kondíciókat számos tényező befolyásolja. A jó hír, hogy egyedi kamatokat is bezsebelhetsz. Cikkünkben utánajártunk, mi befolyásolja a költségeket, hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt és megszerezni a lehető legnagyobb kedvezményt. 

Miből újítsunk fel most, hogy kivégezték az otthonfelújítási támogatást? (podcast)

A HVG és a Bankmonitor legújabb közös podcastjában: Milyen támogatási lehetőségek használhatók ki 2023-ban felújításra, korszerűsítésre? Mit kell feltétlenül tudni az egyes támogatásokról? Mire számíthatnak azok, akik szabad felhasználású személyi hitelből, vagy hasonló szabadságot adó jelzáloghitelből finanszíroznák a munkálatokat? Kinek melyik lehet a legjobb alternatíva? Hallgasd meg Ballai Vince, Fülöp Norbert és Bártfai Krisztián tanulságos és remek hangulatú beszélgetését!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Hirdetés