Már csak egyetlen lakástakarékot lehet ingyen megkötni!

Már csak egyetlen lakástakarékot lehet ingyen megkötni!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-11-18 Frissítve: 2021-12-28
 

Ha jövőbeli lakáscéljaidra még nem igényelted meg a 30%-os állami támogatást, minden további nélkül megteheted, amennyiben lakástakarék szerződést kötsz. A szerződéskötési, vagy hivatalosan számlanyitási díj több tízezer forint is lehet, amelyet akció keretében teljes egészében elengednek egyes lakástakarékok, ha másik terméket is igényelsz. Ma már csak egyetlen olyan akciós termék van, amely tényleg nem kerül semmibe, így akár 76 ezer forintot is spórolhatsz!

A lakástakarék a legjobb befektetés, ha félretett pénzedet később valamilyen lakáscélra szeretnéd felhasználni a családon belül. Az éves befizetéseid 30%-kal, maximum évi 72 ezer Ft állami támogatással gyarapodnak minden évben, ezen felül pedig betéti kamat is jár a lakástakaréknál parkoltatott pénzedre.

A minimális, 4 éves és havi 20 ezer forintos befizetéssel ily módon évi 11% feletti garantált hozamot (EBKM, Egységes Betéti Kamatláb Mutató) érhetsz el, amelynek egyetlen feltétele a lakáscélú (vásárlás, építés, bővítés, felújítás, korszerűsítés, lakáshitel visszafizetés) felhasználás.

Hirdetés

Hirdetés

Kezdeti költsége 0 – 80 ezer Ft között + a kapcsolt termék ára

Ez a befektetési lehetőség még azzal együtt is vonzó, hogy egy lakástakarék számlanyitási díja akár 76-80 ezer Ft is lehet (havi befizetéstől, a megtakarítási idő hosszától, valamint lakástakaréktól függ), azonban ettől a kezdeti költségtől sok esetben megszabadulhatsz.

Az ingyenes lakástakarékért cserébe jellemzően egyéb termékkel is magukhoz láncolnak a lakástakarékok, amelyek ára azonban nem mutatkozik meg a lakástakarék ajánlat EBKM értékében! Ez azt jelenti, hogy ha az EBKM alapján szeretnéd megkötni a legjobb lakástakarékot, azt is meg kell nézned, hogy az akcióhoz kapcsolt termék milyen plusz költséggel jár számodra!

20161118_ltp_kapcsolt_termek

Ami tényleg ingyenes és még plusz terméket sem sóznak rád

A Bankmonitoron keresztül megkötött Erste EgyOtthon 0149 lakástakaréknak 0 Ft a számlanyitási díja, ráadásul saját akciónk keretében 15 000 Ft értékű ajándékutalványt is adunk!

Amennyiben ugyanezt az ajánlatot a bankfiókban kötnéd meg, csak akkor ingyenes, ha a banknál vezetett bankszámlát és csoportos beszedést is vállalsz.

További „ingyenes” ajánlatok

Az Aegon és az OTP Lakástakaréknál is vannak számlanyitási díjmentes ajánlatok. Előbbi esetén vagy legalább 25 000 Ft éves díjú lakásbiztosítással kell ott rendelkezned, vagy belépned az önkéntes nyugdíjpénztárukba, esetleg csatlakoznod egy meghatározott csoportos balesetbiztosításhoz.

Utóbbinál számos akcióból válogathatsz: új bankszámlát nyitsz, új lakáskölcsönt igényelsz, OTP internetbankon regisztrálsz, vagy belépsz az egészségpénztárukba. Ezek bármelyike esetén köthetsz ingyen lakástakarékot náluk is!

Akció esetén mindenképpen tájékozódj a kapcsolt termék költségeiről is, és annak függvényében válaszd ki a számodra megfelelő lakástakarékot!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés

    Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

    Hirdetés