Maradj talpon – segítünk a költségcsökkentésben!

Maradj talpon – segítünk a költségcsökkentésben!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-10-09
 

A Bankmonitornál nap mint nap azon dolgozunk, hogy segítsünk optimálisan megvalósítani a pénzügyi terveket, legyen szó kisebb, vagy nagyobb célokról, álmokról. Ez pedig azt jelenti, hogy személyre szabottan vizsgáljuk meg az elérhető lehetőségeket, amivel az érdeklődők nem csak anyagilag járhatnak legjobban. A héten is számos írásunk született ennek jegyében: olvass bele, számodra mi segíthet a költségek csökkentésében.

4+1 tipp, amivel csökkentheted számlaköltségedet

A jelen gazdasági környezetben mindannyian ki vagyunk élezve a kiadásainkra, folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amikkel könnyíthetünk pénztárcánk terhein. Ennek jegyében érdemes felülvizsgálni bankszámlánk költségeit is. Hogyan csökkenthetők ezek a havonta sokszor több ezres tételek?

Extrém kamatcsökkenés: 6,79% a legolcsóbb lakáshitel kamata! 

Napjainkban a kiszámítható, biztonságos, futamidő végéig fix kamatozású lakáshitelek a legnépszerűbbek. Az egyik meghatározó nagybank éppen ezen lakáshitelének kamatát csökkentette, ami így egyedülálló és extrém kedvező lehetőség a folyamatosan emelkedő kamatkörnyezetben. Ha lakásvásárlás előtt állsz, ezt a cikket feltétlenül olvasd el!

Hogyan nyerj milliókat lakáshiteleden? Avagy az előminősítés előnye

A Bankmonitor szakértői egy megtörtént eset kapcsán, egy család történetén keresztül mutatják be, hogyan nyerhető több idő a tökéletes otthon kiválasztására. És ez még nem minden, mutatunk egy kézenfekvő, bárki számára kiaknázható megoldást, amivel több mint 10 millió forint spórolható meg a lakáshitelen.

Babaváró felújításra – triplázd meg a kedvezményeket

A roppant kedvező Babaváró Program önmagában is megállja a helyét, hiszen a kölcsönhöz kamatmentesség és tartozáselengedés is kapcsolódhat. A támogatási forma okos kihasználásával pedig további kedvezményeket is kiaknázhat a család. Ilyen például, ha a Babaváró összegét otthonunk felújítására, korszerűsítésére fordítjuk. Ismerd meg a részelteket cikkünkből!

Segítség a vállalkozásoknak az elszálló rezsiköltségek kifizetéséhez

A rezsiköltség drasztikus emelkedése hatalmas kihívást jelent a cégeknek. Sok vállalkozásnak már az is óriási segítség lenne, ha időt nyernének, amíg átütemezik, átgondolják, hogyan kezeljék a helyzetet. Van erre is megoldás, mutatjuk a részleteket!

Hirdetés
Hirdetés