Mi történt a múlt héten a mindennapi pénzügyeinkben?

Mi történt a múlt héten a mindennapi pénzügyeinkben?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-04-19
 

A Húsvéti ünnepeket megelőző 15. héten is zajlott az élet a pénzügyeink terén. Napvilágot láttak megdöbbentő kutatások, mutattunk költséghatékony tippeket, szó volt az emelkedő nyugdíjkorhatárról, a gyorsuló infláció hatásáról a cégek életében, a kockázati életbiztosításról túlsúlyos biztosított esetén. Emellett pedig igyekeztünk mankóval szolgálni azoknak, akik 1 gyermekkel vágnának bele az otthonteremtésbe, valamint azoknak, akik 150 ezer forintnál több készpénzt vennének fel ingyen. Olvasd el a részleteket!

Mikor mehetünk majd nyugdíjba? Csattanós pofon lett a válasz!

2022-től 65 évre emelkedett az öregségi nyugdíjkorhatár. Ezzel azonban még nincs vége a folyamatnak. A Prémium Nyugdíjpénztár kutatásának jóvoltából napvilágot látott néhány döbbenetes adat, például, hogy igen borúlátóak vagyunk idehaza: minden korosztály számít a mostaninál is magasabb nyugdíjkorhatárra. Hogyan védekezhetünk ellene? Mennyi megtakarítással kell kiegészítenünk az állami nyugdíjat? Mire lesz ez elég? Cikkünkben utánajártunk.

Tovább gyorsult az infláció – Nincs idő várni: lépni kell, ha cégednek hitelre van szüksége!

Utoljára 2007 nyarán volt ilyen ütemű és mértékű az áremelkedés Magyarországon, akkor 9 százalékig kúszott az infláció. A közeljövőben várakozásaink szerint akár kétszámjegyű infláció is jöhet, a pénzromlás ütemével együtt pedig a vállalkozói hitelkamatok is meredeken nőnek. Azoknak a cégeknek, amelyeknek forrásra van szüksége mielőbb lépniük kell. Mutatjuk a kedvező lehetőségeket!

Milyen otthonteremtési támogatások vannak 1 gyerekre?

Ha otthonteremtés a cél, akkor minden forint jól jön. Szerencsére nem szűkölködünk állami támogatásokban, amik remek kiegészítői lehetnek a lakásvásárláshoz szükséges összegnek. Az elérhető támogatásokat mutatjuk be azon családok részére, akiknek egy gyermekük van, vagy egy gyermeket terveznek. Olvasd el a részleteket!

Havi 150 ezer Ft-nál több készpénzt vennél fel ingyen? Mutatunk egy trükköt!

Hazánkban havonta összesen 150 ezer forint értékben vehetünk fel ingyen készpénzt bármelyik bank ATM-jéből, legfeljebb két részletben. Ugyanakkor vannak olyan esetek, amikor ez az összeg nem elég, ilyenkor pedig csak külön díj ellenében juthatunk további készpénzhez. Vagy mégsem? Mutatunk egy egyszerű, akár ingyenes trükköt, amivel több készpénzhez juthatsz hozzá.

Kockázati életbiztosítás: a túlsúlyt meg kell fizetni

Az életkor az egyik legfontosabb tényező a biztosítási szerződés megkötésekor. Emellett pedig az egészségi állapot is jelentős befolyásoló tényező, ami a biztosítás díjára is jelentős hatással van. Ha pedig valaki túlsúlyos a BMI index alapján, akkor az jelentősen megemelheti a biztosítás díját. Szakértőink részletesen utánajártak a számoknak, tudj meg mindent cikkünkből!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

 

Hirdetés
Hirdetés