Miért iratkoztak fel már 160 ezren a Bankmonitor pénzügyi hírlevelére?

Miért iratkoztak fel már 160 ezren a Bankmonitor pénzügyi hírlevelére?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-06-09
 

A Bankmonitor legfontosabb információit és pénzügyi tippjeit tartalmazó heti hírlevelet már több mint 160 ezer ember kérte a postaládájába. A hírlevélből konkrét megoldásokat, tanácsokat kaphatnak lakáshitellel, személyi kölcsönnel, Babaváró hitellel, csok-kal, autóhitellel, vagy éppen bankszámlával kapcsolatban. Az ezekkel elérhető pénzügyi előny pedig akár több millió forint is lehet.

Mit nem találsz meg a Bankmonitor.hu heti pénzügyi hírlevelében?

  • Nem olvashatsz benne a világ legkülönfélébb részeiről szóló színes, izgalmas híreket.
  • Nincs benne politika.
  • Nem szerepelnek benne sztárok és celebek.
  • Nem találsz benne egészséges, ám pillanatok alatt elkészíthető recepteket.
  • Nem írunk benne a gyermeknevelés és a párkapcsolatok rejtelmeiről.

Mit találsz meg biztosan a Bankmonitor.hu heti hírlevelében?

  • A számodra legelőnyösebb banki termékek kiválasztásához szükséges információkat, összehasonlító elemzéseket.
  • Olyan tippeket, amelyek kézzel fogható pénzügyi előnyt jelenthetnek számodra.
  • Közérthető, világos, gyakorlatias és bankfüggetlen cikkeket és összehasonlító elemzéseket.
Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz te is a több mint 160 000 feliratkozott olvasónkhoz és értesülj elsők között a gazdasági hírekről és a legjobb pénzügyi ajánlatokról.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés