Mik most a legkedvezőbb pénzügyi megoldások? Mutatjuk!

Mik most a legkedvezőbb pénzügyi megoldások? Mutatjuk!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-05-28
 

Melyik pénzügyi termék lehet a legideálisabb választás a jelenlegi gazdasági helyzetben? A Bankmonitor szakértői a héten mutatnak néhány kivételes lehetőséget a bankszámlák, befektetések, személyi kölcsönök és támogatások háza tájáról és azt is elárulják, hogyan érdemes elindulni az úton, hogy időt és pénzt is spórolhass!

Több százezer forintot nyerhet, aki még most vásárol prémium állampapírt

Az Államkincstár új inflációkövető állampapírt bocsát a piacra június elsején. Érdemes most lépni, ha alacsony kockázatú állampapír vásárláson töröd a fejed, ugyanis az új sorozat feltételei némileg kedvezőtlenebbek a most elérhetőknél. Mi változik a prémium állampapírnál és mennyit veszíthet, aki kivár a vásárlással? Cikkünkben összefoglaltuk a részleteket.

Itt az első olyan ingyenes bankszámla, amihez 30 ezer Ft jóváírást ad a bank!

A napokban bemutatott Erste Privilégium 2.0 Partner bankszámlának nem csak havi díja nincs, de az átutalások, a mobil- és netbank használata és a díjcsomaghoz tartozó bankkártya is ingyenes. Sőt, mindezt 3 éven keresztül biztosítja a pénzintézet és 30 ezer forint jóváírást is ad a számlanyitást követően. Hol és hogyan érhető el az egyedi, Bankmonitoros ajánlat?

Autóvásárlás – milyen feltételekkel vehetünk fel autóhitelt 2023-ban? 

Autóvásárláskor a két leggyakoribb finanszírozási konstrukció az autólízing és az autóhitel. A magánszemélyek ugyanakkor az esetek többségében mégis az autóhitel mellett teszik le a voksukat, ami nem is véletlen, ha megvizsgáljuk közelebbről a két lehetőség előnyét és hátrányát. Mutatjuk, mit kell tudni az autóvásárlási kölcsönről, beavatunk az aktuális igénylési feltételekbe és arra is hozunk tippeket, hogyan érdemes elindulni.

Miért éri meg a Babavárónál kérni a törlesztés szüneteltetését?

A Babaváró hitel a kamatmentesség és a tartozás elengedésének lehetősége miatt vált igazán népszerűvé a családalapítás előtt álló házaspárok körében. Ugyanakkor van még egy kiemelkedő előnye, mégpedig az, hogy a gyermek(ek) születésével kérhető a törlesztőrészletek fizetésének felfüggesztése. Ez e kedvezmény pedig éppen akkor jön jól, amikor egyébként is számos extra kiadás üti fel a fejét. Cikkünkben konkrét példán keresztül mutatjuk be, mit jelent anyagilag a szüneteltetés lehetősége.

Ezek a legolcsóbb 2 millió forint összegű személyi kölcsönök májusban

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek a személyi hitelek, melyet az MNB statisztikái is visszaigazolnak. Idén márciusban 42.7 milliárd forintot folyósítottak a fedezetlen kölcsönből. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hol indítjuk el az igénylést. A teljes futamidőt nézve ugyanis több százezres vagy akár milliós különbségek is lehetnek. Mi az oka a népszerűségnek? Melyek most a legjobb hitelajánlatok? Milyen szempontokat érdemes még figyelembe venni a kiválasztáskor? Kattints és járj utána a részleteknek!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
A megadott paraméterek mellett sajnos nem elérhető személyi hitel ajánlat
0
Hirdetés
Hirdetés