Mit neked ingyenes bankszámla? Ha ezt kipróbálod, a bank fizet neked!

Mit neked ingyenes bankszámla? Ha ezt kipróbálod, a bank fizet neked!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-09-05 Frissítve: 2021-08-06
 

A CIB Bank és a Bankmonitor együttműködésének köszönhetően páratlan bankszámlát kaphatsz a kezedbe a CIB ECO képében. Nem csak ingyenes bankolással kecsegtet a számla, de a megnyitást követően 5000 forintos jóváírást is kapsz a banktól. Mutatjuk a kizárólag Bankmonitoron keresztül elérhető kedvezményes számla jellemzőit!

A CIB ECO számlája a költségek tekintetében eddig is az élvonalban volt, azonban a CIB Bank és Bankmonitor együttműködésének köszönhetően még vonzóbbá vált. A számlacsomag most már nemcsak, hogy ingyenes számlavezetést kínál, hanem az akció keretében a megnyitást követően 5000 forint jóváírást is kapsz. Márpedig ez azt jelenti, hogy az első évben a jóváírásnak köszönhetően még a bank fizet neked és nem te a számlavezetésért (a számlahasználati szokásaidtól függően).

Az ingyenes számlavezetés egyetlen feltétele, hogy legalább a minimálbérnek megfelelő összeg (aktuálisan 84 788 forint) érkezzen a számlára, akár több részletben is. Az 5000 forintos egyszeri jóváírás feltétele pedig, hogy a Bankmonitoron keresztül igényeld a számlacsomagot és nem bankolsz jelenleg a CIB-nél. Maga a kedvezmény az év végéig él (2017.12.31.), és a számlanyitáshoz szükséges adataidat a Bankmonitor adja át a CIB Bank részére.

A CIB ECO számlacsomagja gyakorlatilag az összes banki szolgáltatást ingyenesen biztosítja amennyiben az interneten, vagy a mobilalkalmazáson keresztül intézed az ügyeidet. Így ez esetben a csoportos beszedési megbízás, az eseti bankon belüli és bankon kívül átutalási megbízás, az állandó átutalási megbízás bankon belül és kívül 0 Ft. Ráadásul a bank az év végéig elengedi a 0,3%-os, maximum 6000 forintos tranzakciós illetéket is.

Az SMS alapú értesítéseket pedig a mobilunkra letölthető banki alkalmazás üzeneteinek (push üzenet) segítségével tudjuk kiváltani. Ez gyakorlatilag díjmentes szolgáltatás, viszont ugyanúgy értesülhetünk a számla- illetve kártyamozgásokról, mintha SMS-t kapnánk. Amennyiben a hagyományos SMS szolgáltatást igényeljük, a havidíj mellett SMS-enként is díjat számol fel a bank.

Hogyan működik a számla igénylése?

  1. a számlanyitási igényed beérkezését követően kapsz egy részletes tájékoztató emailt,
  2. a számlanyitáshoz szükséges adataid megadását követően továbbítjuk azokat a CIB Bank részére,
  3. a CIB Bank 1-2 napon belül felveszi veled a kapcsolatot,
  4. majd nincs más dolgod, mint a kiválasztott fiókban a szerződéseket aláírni és kész is.
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés