Mondd el véleményed az internet bankodról!

Mondd el véleményed az internet bankodról!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-10 Frissítve: 2018-04-05
 

Az online banki szolgáltatás az, ami jó neked és jó a banknak is: gyors, kényelmes és olcsó. Idáig tiszta. Az viszont távolról sem egyértelmű, hogy milyen szolgáltatás minőséget kapsz az egyes bankoktól. Arra szeretnénk rákérdezni, hogy Nektek milyen tapasztalataitok vannak egy-egy online bankkal, illetve mit várnátok el a szolgáltatástól. Nagyra értékeljük véleményedet az első Bankmonitor.hu felmérésben! A kitöltők között Shopline ajándékutalványokat sorsolunk ki!

Néhány rövid kérdéssel ki szeretnénk deríteni, mi a véleményetek a magyar internetbanki helyzetről. Fontos, hogy lássuk: az internetbankok szerepe megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg átlagosan közel 80%-al fizetünk kevesebbet például az internetbanki átutalásokért, mint a bankfióki tranzakciókért.

A díj nem minden persze: a használhatósághoz kell egy letisztult logikus és közérthető felület. Ez az, amire elsősorban kíváncsiak vagyunk, megvan-e ami kell ehhez, illetve, hogy milyennek találjátok az internetbanki szolgáltatást összességében.

A kitöltők között 5 darab 3 ezer Ft-os Shopline.hu ajándékutalványt sorsolunk ki, mellyel a legnagyobb hazai online áruházban kedvedre vásárolhatsz könyvet, műszaki cikket, játékot és számtalan egyéb terméket.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés