Most már hátradőlhetsz: egy helyen a hét pénzügyi újdonságai!

Most már hátradőlhetsz: egy helyen a hét pénzügyi újdonságai!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-06-12
 

Melyik jobb? Forintban, vagy euróban befektetni? Milyen új lakáshitel jelent meg az OTP-nél? Miből fedezz egy ovosi kiadást? Mi történik ikerterhesség esetén a Babaváró szemszögéből? Csak néhány azon újdonságok közül, amelyekre a héten kerestünk választ. Szemezgess legújabb szakmai tartalmainkból a saját élethelyzetednek megfelelően.

Mi a jobb megoldás: euró vagy forint befektetést válasszunk? – Videó

A kérdés örök, de a befektetői piaci környezet változása állandó. Mi a jobb most? Érdemes a pénzt forint helyett most inkább euróban, vagy dollárban befektetni? Legújabb videónkban Sándorfi Balázs beszél arról, hogy miket érdemes mérlegelni a döntés előtt.

Babaváró hitel – mi történik ikerterhesség esetén?

A Babaváró hitel kedvezményei komoly segítséget jelenthetnek az újdonsült családoknak. A támogatási formához kapcsolódhat kamatmentesség, tartozáselengedés és a törlesztési szüneteltetés is. Az ikerterhesség azonban sok kérdést felvet. Hogyan veszik figyelembe az ikerbabákat a támogatás szempontjából?

Az OTP Banknál megjelent egy új, halasztott tőkefizetésű lakáshitel

A legnagyobb hazai bank egy rendhagyó lakáshitel típussal jelentkezett. A konstrukció már most megosztó, ezért a Bankmonitor szakértője körüljárta a témát és az előnyök mellett a hátrányokra is felhívja a figyelmet a „türelmi idős” új lakáshitellel kapcsolatban. Tudj meg mindent, objektíven!

Miből fedezz egy költséges orvosi kiadást?

Mit tehetsz, ha felüti a fejét valamilyen egészségügyi panasz, de az állami egészségügyben csak hetek vagy hónapok múlva kerülne sor a vizsgálatra? A választ már számos magyar kívülről fújja. A magánorvosok egyre népszerűbbek, de a gyors diagnózisért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Milyen megoldást találhatunk a kereskedelmi bankoknál, amivel egy magánorvosi kezelést kedvező feltételekkel finanszírozhatnánk?

Mit tehetsz, ha nem vagy késve fizetnek a vállalkozásod vevői?

Trendfordulót vár a vállalati fizetésképtelenségek számát illetően az Allianz Trade: a világban az elmúlt évek csökkenése után idén ismét nőhet az esetszám. A cég legfrissebb Globális Inszolvencia Jelentése szerint Magyarországon az uniós átlagnál is gyorsabb lehet a változás. Mit jelent ez cégednek? Hogyan válhatsz ellenállóbbá? Van megoldás!

Lejár a kedvezményes bankszámlád? Ideje jobbat keresni!

Kihasználtad a számlacsomagod összes kedvezményét? Nagyon helyes! Az akciókkal csak egy baj van: előbb-utóbb lejárnak. Ha közeleg a határidő, ideje körülnézned, milyen új kedvezményeket vehetsz igénybe, melyek a legjobb alternatívák és ismerd meg az akár teljesen ingyenes bankszámlákat is. Segítünk!

Hirdetés
Hirdetés