Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk a 10 legolcsóbb személyi kölcsönt!

Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk a 10 legolcsóbb személyi kölcsönt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-03-25 Frissítve: 2022-04-05
 

A jegybank folyamatosan emeli az irányadó kamatokat, ez a folyamat pedig fokozatosan beépül a piaci hitelek költségeibe is. Ennek ellenére napjainkban még igen kedvező kamatokkal igényelhetünk gyors személyi kölcsönt, meglepő módon esetenként még egy lakáshitelnél is olcsóbban. Mutatjuk, hogy melyik az aktuálisan elérhető 10 legjobb személyi hitel ajánlat.

A személyi kölcsön mellett számos érv szól, népszerűségét leginkább a gyors igényelhetőségével vívta ki, valamint azzal, hogy nem szükséges hozzá ingatlanfedezet. Az általában 200 ezertől 10 millió forintig felvehető kölcsöntípus ráadásul jellemzően szabadon felhasználható, és fix, jól tervezhető törlesztőrészletekkel büszkélkedhet.

Ami sokak számára meglepő lehet, hogy napjainkban könnyen találhatunk ugyanakkora hitelösszegre olcsóbb személyi hitel ajánlatot, mint lakáshitelt. A köztudatban ugyanis jellemzően az él, hogy egy fedezetlen hitel jóval drágább, mint egy fedezetet igénylő, célhoz kötött konstrukció. Viszont a Bankmonitor lakáshitel és személyi kölcsön kalkulátorai alapján (például 8 millió forint hitelösszegre, 7 éves futamidőre) több személyi hitelt is találhatunk, amely kisebb kamattal igényelhető, mint némely azonos hitelösszeggel és futamidővel bíró lakáshitel.

Ha tehát úgy hozta az élet, hogy egy váratlan kiadást banki kölcsönből kell finanszíroznod, légy résen és vess egy pillantást a bankok aktuálisan elérhető személyi kölcsön ajánlatára, ugyanis könnyen lehet, hogy kedvezőbb feltételekkel, kevesebb macerával is megigényelheted ugyanazt a hitelösszeget. Mutatjuk, hogy melyek most a legolcsóbb konstrukciók.

Hirdetés

Hirdetés

A TOP 10 személyi kölcsön ajánlat napjainkban

A Bankmonitor személyi kölcsönöket összehasonlító kalkulátora alapján 3 millió forint igénylésére, 7 éves futamidőre, 300 ezer forint jövedelemmel az alábbi 10 ajánlat bizonyult THM szerint a legkedvezőbbnek.

A táblázatban kizárólag fix kamatozású személyi kölcsönök szerepelnek. A Teljes Hiteldíj Mutató alapján a Top 10-es listát nagy előnnyel az UniCredit Bank Stabil kamat személyi kölcsöne vezeti, amelynek THM-je jelentősen, több mint 1%-kal kedvezőbb a második helyet kiérdemlő Raiffeisen Személyi Kölcsönnél.

A Top 10-es lista jó rálátást biztosít arra, hogy az egyes banki ajánlatok között számottevő különbségek vannak, és nem csak az első és második helyen lévő termékeknél. A 10-es összehasonlításban az első és utolsó helyen lévő személyi hitel konstrukciók között óriási differencia van: a lista utolsó helyén szereplő OTP Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönének törlesztőrészletére majdnem 10 000 Ft-tal magasabb, összességében pedig több mint 800 000 Ft-tal kellene többet fizetni, mint az első helyen szereplő UniCredit ajánlat igénylése esetén.

Ezért is javasolják a Bankmonitor szakértői, hogy az igénylés előtt mindenképpen érdemes összevetni az aktuálisan elérhető konstrukciókat bankonként, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a saját számlavezető bankunktól kaphatjuk a legkedvezőbb ajánlatot.
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Mennyi hitelt vehetsz fel?

Egy szabad felhasználású személyi hitelnél első sorban a hivatalosan igazolható jövedelmed fogja meghatározni, hogy mekkora kölcsönt igényelhetsz. A jövedelem alapján a bankok kamat, illetve díjkedvezményeket biztosíthatnak, ezért fontos, hogy a kalkulációban minél pontosabban rögzítsd ezeket.

Ha több különböző jövedelemmel is rendelkezel, azokat külön-külön rögzítsd, illetve gondold át, hogy a jövőben lehetőséged van-e a személyi kölcsön igényléssel érintett bankhoz érkeztetni a fizetésed, ilyenkor ugyanis újabb extra kamatkedvezményekre tehetsz szert.

Tudd meg percek alatt, hogy mennyi személyi kölcsönt igényelhetsz!

Fontos az időzítés!

Ahogy már írtuk, a személyi kölcsönök piacán is egyre dráguló ajánlatokkal találkozhatunk, valamint a feltételek is szigorúbbak lehetnek a jövőben, így a jelenlegi környezetben nem célszerű a kivárás. Ugyanakkor egy nagyobb összegű hitelfelvételt a jelenlegi, folyton változó, képlékeny gazdasági helyzetben most a szokottnál is fontosabb alaposan átgondolni.

Hirdetés
Hirdetés