Neten intézed a pénzügyeid? Ennek örülni fogsz!

Neten intézed a pénzügyeid? Ennek örülni fogsz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-11-16
 

Egyre többen vannak azok a magyarok, akik csak folyószámla szerződésük megkötésekor keresik fel a bankjukat, utána már mindent az Interneten keresztül intéznek. Ez azon kívül, hogy nem kell sorszámunkat szorongatva hosszú perceket várakozni, azért is előnyös, mert banki ügyeink intézése jóval olcsóbb nekünk is és a bankunknak is. Nem is csoda, hogy a pénzintézetek időről időre igyekeznek különféle kedvezményekkel megnyerni az ilyen ügyfeleket.

Az elmúlt években komoly piaci sikert elérő OTP Simple számlacsomag most különösképpen jó döntés azoknak, akik sokat használják a világhálót. Ez a számlacsomag amúgy is komoly kedvezményeket tartogat használói számára, hiszen sok minden díjmentesen használható vele, ráadásul mi magunk dönthetünk arról, milyen szolgáltatásra tartunk igényt. Az egyik ilyen csomag, az Online tranzakciós csomag azoknak kedvez, akik bankügyeiket elsősorban a világhálón intézik.

A bank most egy akcióval igyekszik újabb ügyfeleket toborozni. Azok, akik 2014. november 1. és 2014. december 31. között nyitnak új OTP Simple Kártya szolgáltatáscsomagot, egy bizonyos ideig nem kell havidíjat fizetniük az Online Tranzakciós csomagért. Akik novemberben kötnek szerződést azoknak 3 hónapig, akik pedig decemberben azoknak két hónapig jár ez a kedvezmény.

Ezen felül mással is igyekszik ügyfelei kedvében járni az OTP Bank. Akik számlát nyitnak az említett időszakban, azok számára 2 évig befagyasztja a folyószámla vezetési díjakat. Ez azt jelenti, hogyha 35 év alatti ügyfeleknél a mindenkori minimálbérnek megfelelő, 35 év felettieknél pedig legalább 150 ezer forint jövedelem érkezik havonta a számlánkra és beérjük elektronikus számlakivonattal, akkor bank két évig díjmentesen vezeti a folyószámlánkat. Ha a fenti jövedelmi feltételek teljesülnek, de ragaszkodunk a papír alapú banki kivonathoz, akkor is csak havi 100 forint lesz két éven át a havi számlavezetési díjunk. Ha a jövedelmi feltételeket nem tudjuk teljesíteni, a kedvezmény akkor is jár, ám ebben az esetben elektronikus számlakivonat esetében 722, papír alapú számlánál pedig 833 forint lesz két éven át a számlavezetésért lerótt díj.


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés