Olcsóbb telefonra vágysz? Segítünk havonta legalább 4.490 forintot spórolni!

Olcsóbb telefonra vágysz? Segítünk havonta legalább 4.490 forintot spórolni!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-01-13
 

Több oka is lehet, hogy manapság valaki még vonalas telefonnal rendelkezik: egyes szolgáltatók „ingyen” biztosítják a csomag részeként, nagyszüleink ragaszkodnak hozzá, mert nem boldogulnak a mobiltelefonokkal, vagy éppen külföldön élő ismerőseinkkel tartjuk a kapcsolatot ilyen formában. Mivel a vezetékes telefon akár több ezer forintba is kerülhet havonta, nem mindegy, hogy kivel szerződünk a szolgáltatásra. Természetesen ebben is segít a Bankmonitor.hu!

A vonalas telefon ma már nem létszükséglet, mégis sokak ragaszkodnak hozzá. Főként a családban élő idősebb rokonokkal, vagy külföldön élő családtagokkal tartjuk így a kapcsolatot, de hitelfelvételnél is elvárás lehet egy saját névre szóló telefon. Természetesen nem mindegy, hogy mennyiért! A Bankmonitoron már ennek a költségét is optimalizálhatod!

cablephonetab_20140113.jpg

A legolcsóbb szolgáltatást a harmadik kerületben a Fonio VOIP telefon csomagja nyújtja. A szolgáltatás havidíjmentes, csúcsidőben vezetékes irányba pedig 5 forintos percdíjért telefonálhatunk, míg mobil hálózatot 20 forintért hívhatunk percenként ebben az időszakban. A lista utolsó helyén a T-Home Favorit Extra csomagját találjuk, ahol 4490 Ft havi díj ellenében jelentősen magasabb díjak mellett telefonálhatunk (helyi hívás csúcsidőben 10,16 Ft/perc, míg távolsági beszélgetés 19,3 Ft/perc, mobil irányban pedig 70,1 Ft/perc). Így, ha a legolcsóbb csomagot választod, havonta legalább 4.490 forintot spórolsz!

Fontos megjegyeznünk, hogy a lista első öt helyezettje mind VOIP szolgáltatást nyújt. Ez azt jelenti, hogy interneten keresztül valósul meg a hívás, azaz elengedhetetlen, hogy net kapcsolattal rendelkezzünk. De ha az árakra pillantunk, úgy tűnik, hogy megéri: 0 forint havi díj mellett igen kedvező percdíjakkal beszélhetünk. Jellemzően vonalas telefon irányába éri meg telefonálni, hiszen a mobilhívások arányaiban drágábbak a madzagos telefonról. 

A fenti listában szereplő díjtételeken kívül az oldalunkon olyan információkat is megtalálsz, mint a hűségidő hossza, lebeszélhető percek, vagy a helyszínen fizetendő díj a szerelésért. Tehát, ha olcsóbb telefonra vágysz, akkor 
csak az irányítószámodat kell megadnod, és máris megtudhatod, melyik a legolcsóbb szolgáltató a környékeden! 

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés