Rejtett tartalékok – Egy jó döntéssel akár milliókat takaríthatsz meg!

Rejtett tartalékok – Egy jó döntéssel akár milliókat takaríthatsz meg!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-07-23
 

A Bankmonitor szakértői a héten is osztottak-szoroztak és persze le is írták tapasztalataikat: számos olyan pénzügyi terület van, ahol egy kis odafigyeléssel, tájékozódással komoly összegeket lehet megtakarítani, spórolni, vagy éppen extra bevételre szert tenni. Járj utána milyen anyagi tartalékokat rejthetnek számodra a hét legjövedelmezőbb cikkei!

Így duplázd meg az ingatlanbefektetésed hozamát (videó)

A korábbi években igen felkapott lett a befektetési célú ingatlanvásárlás Magyarországon. A piaci környezet átalakulása ugyanakkor igencsak lelohaszthatta kedvünket, egy átlagos lakás bérleti hozama ugyanis az infláció miatt jelenleg aligha értelmezhető mértékű. Sándorfi Balázs, a Bankmonitor alapító-ügyvezetője most egy olyan megoldást mutat, amellyel orvosolható a helyzet, sőt, akár érdemi nyereség is realizálható. Kattints és ismerd meg a részleteket legújabb videónkból!

Gyorsan hitelre van szükséged? Több százezer forintot bukhatsz, ha csak a saját bankodtól kérsz ajánlatot! 

Az idő pénz, de ne ess abba a hibába, hogy gondolkodás nélkül cselekszel! Sokszor előfordulhat ugyanis, hogy nem az a legjobb döntés, ha rohansz a számlavezető bankodhoz és lecsapsz az ügyintéző által ajánlott (egyáltalán nem objektív összehasonlításon alapuló) termékre vagy szolgáltatásra. Persze egyes esetekben lehet, hogy a saját banki ajánlat a kedvezőbb, de ez csak akkor derülhet ki, ha a többi pénzintézetre is vetsz egy pillantást. Cikkünkben megmutatjuk az akár több százezret érő különbségeket.

Kalkulálj
Nézd meg, hol a legolcsóbb személyi kölcsönt igényelni 2023. nyarán a Bankmonitor hitelkalkulátorával!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
A megadott paraméterek mellett sajnos nem elérhető személyi hitel ajánlat
0

Rejtett tartalékok: milliókat spórolhatnának a vállalkozások egy kis odafigyeléssel

A lakossági bankszámlákhoz hasonlóan a vállalkozói számlák díjai is emelkedtek idén tavasszal, a bankolás költségei átlagosan 15 százalékkal lettek magasabbak. Ugyanakkor szintén érdekes adat, hogy tíz vállalkozásból hét szinte biztosan faraghat bankszámla költségeiből, ha testre szabott csomagot választ. Mik a legköltségesebb feleslegesen használt számlaszolgáltatások? Mennyit lehet spórolni egy cégre szabott megoldással? Kreisz György, a Bankmonitor vezető üzletviteli tanácsadója osztja meg forintra váltható tapasztalatait és javaslatait.

Drága a lakáshiteled? Nézd meg, van-e jobb nála hitelkiváltás kalkulátorral! 

Ha követted a piaci trendeket, a lakáshitelek kapcsán is komoly drágulásnak lehettél tanúja, 2022 második felétől nagyságrendileg duplájára emelkedtek a költségek az új igényléseknél. Szerencsére azoknak sem kell hosszú évekig együtt élnie a magas havi törlesztőkkel, akik már költségesebb hitellel rendelkeznek, ugyanis a kamatok már csordogálnak lefelé. Ez pedig azt jelenti, hogy közeledhet a hitelkiváltás aranykora. Mutatjuk, hogyan tud ebben segíteni a Bankmonitor új hitelkiváltás kalkulátora.

Babaváró hitel: mennyivel emelkedik a büntetés jövőre?

Bizonyára már hallottál róla, hogy 2024-től emelkedik a hitelösszeg, illetve szigorodnak az életkori feltételek a Babaváró hitel kapcsán. Arról viszont kevesebb szó esik, hogy az egyes feltételek és szabályok megsértése esetén fizetendő büntetés is érdemben meg fog változni a jövő évtől. Egyes esetben több millióval is emelkedhet a büntetés mértéke, ugyanakkor olyan élethelyzet is adódhat, hogy kevesebb fizetnivalóval kell csak számolnunk. Kinek milyen meglepetéseket tartogathat ebből a szempontból a kormányrendelet? Egyáltalán mikor kell büntetést fizetni? Minden kiderül szakértőnk cikkéből!

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés