Ezt kell tenned, ha 24-72 óra alatt szeretnél személyi kölcsönt!

Ezt kell tenned, ha 24-72 óra alatt szeretnél személyi kölcsönt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-11-12 Frissítve: 2021-08-09
 

Ha megszorultál anyagilag, vagy egy remek befektetéshez van szükséged gyorsan pénzre, akkor nagyon fontos, hogy előre tudd, milyen feltételekkel, mennyi idő alatt juthatsz hozzá a kívánt összeghez. Ha nincs időd és kedved végigjárni a bankokat, és szeretnéd előre tudni, hogy egyáltalán hitelképes vagy-e, akkor a Bankmonitoron keresztül több olyan lehetőség közül választhatsz, ahol a szerződés aláírását követően 24-72 órán belül utalnak!

Előfordulhat, hogy sürgősen pénzre van szükséged. Vagy, mert anyagi problémái adódtak, vagy azért, mert olyan „kihagyhatatlan” befektetési lehetőségbe botlottál, amiről tőke híján sem akarsz lemondani. Mindkét esetben megoldást jelenthetnek a személyi kölcsönök, amelyek két legfontosabb sajátossága a gyors hitelelbírálás és folyósítás, valamint az, hogy nem kötik meg az adós kezét a felhasználást illetően. Így aztán vehetsz belőle drága horgászfelszerelést, sportautót vagy éppen garázst, de ez csak rajtad múlik.

Hirdetés

Hirdetés

Ki kaphat személyi kölcsönt?

Mielőtt bele mennék a hitelbírálat és a folyósítás gyorsaságába, valamint a személyi kölcsönök költségeibe, először azt kell ellenőrizned, hogy egyáltalán hitelképes vagy-e.

Ezeket a kérdéseket kell személyi kölcsön esetében előre tisztázni:

 • Rendelkezz legalább 3 hónapos munkaviszonnyal és ne légy próbaidős! Fontos az is, hogy ne határozott idejű szerződésed legyen, vagy ha az van, akkor a céged nyilatkozzon arról – a megfelelő dokumentumon –, hogy azt követően is tovább kíván majd foglalkoztatni.
 • A külföldi jövedelem elfogadása bankonként változó: általában 3-12 hónap munkaviszony igazolását kérik, vagyis a személyi kölcsönhöz jutás ebben az esetben sem reménytelen.
 • KATA-s vállalkozóként is kaphatsz személyi kölcsönt néhány banknál, de ehhez NAV jövedelemigazolásra van szükséged, ami a kiszámlázott éves összeg 60 százalékáról szól majd. A bankok – már akik foglalkoznak katásokkal – a gyakorlat szerint ennek 40 százalékáig engedik elmenni a havi törlesztőt. Fontos kitétel még, hogy a katás vállalkozásoknak legalább egy teljes lezárt üzleti évvel kell rendelkezniük!
 • Az önmagát saját vállalkozásában foglalkoztató is kaphat személyi kölcsönt, de ebben az esetben is szükség van NAV jövedelemigazolásra.
 • Ha készpénzben kapod a béred, akkor is hozzájuthatsz személyi kölcsönhöz, ám természetesen csak NAV jövedelemigazolással.
 • Öregségi nyugdíj: a véglegesített öregségi nyugdíj jól kiszámítható juttatás, ezért jól jöhet személyi kölcsön felvételekor.

Ők nem kaphatnak személyi kölcsönt:

 • Az EVA-ból befolyó összeget a bankok nem tudják értelmezni, ezért nem is adnak rá személyi kölcsönt.
 • A GYES nem számít hitelezhető jövedelemnek.
 • Osztalék: ha csak osztalékból van jövedelmed, akkor nagyon kevés bank ad rá személyi kölcsönt!
 • A Közmunka nem számít jövedelemnek!

Mennyi idő alatt juthatsz pénzhez?

Amennyiben minden szükséges dokumentumot beszereztél, az aláírt szerződést pedig leadtad a kijelölt bankfiókban, akkor a Bankmonitoron keresztül 24-72 órán belül pénzhez juthatsz, de a legrosszabb esetbe is 5 napos határidőre számíthatsz!

Mennyi utánajárást jelent mindez számodra?

Amennyiben a Bankmonitoron keresztül igényelsz személyi kölcsönt, akkor előre megkapod az adott pénzintézet számára szükséges dokumentumok listáját, így előre tudni fogod, hogy mit kell benyújtanod, vagyis nem kell többször elzarándokolnod a kiszemelt bankfiókba.

Fontos még, hogy a Bankmonitor szakértői pontosan ismerik az egyes pénzintézetek hitelkritériumait, így meg tudják határozni, hogy az általad megadott paraméterek (jövedelem, KATA, elérhető hitelösszeg stb.) alapján mely bankok tudják megfinanszírozni az általad igényelt összeget.

Erre számíthatsz, ha Bankmonitoron keresztül igényelsz személyi kölcsönt:

 1. Töltsd ki online a szükséges adatokat!
 2. 24 órán belül telefonon keresni fog a Bankmonitor szakértője, aki egyénre szabottan tájékoztat a számodra elérhető lehetőségekről, a szükséges kitöltendő dokumentumokról, amelyeket el is küld a részedre.
 3. A szükséges dokumentumok beszerzése a tapasztalatok szerint átlagosan 24 órát vesz igénybe, de központosított HR-osztály esetén a jövedelemigazolás tovább is tarthat.
 4. A Bankmonitor szakértője 24 órán belül időpontot foglal számodra a kiválasztott bankfiókba, ahol le kell adnod a kitöltött dokumentumokat.
 5. Az utalás 24-72 órán belül megérkezik, amennyiben a beadott dokumentumok alapján a bank hitelbírálója engedélyezi a folyósítást.

Ha szeretnél Személyi kölcsönt a Bankmonitoron keresztül, akkor töltsd ki az alábbi adatlapot, és 24 órán belül felveszi veled szakértőnk a kapcsolatot!

 
Kérj ingyenes szakértői segítséget!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Érdeklődésed véglegesítéséhez kérjük add meg az alábbi adatokat.
Ft
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés