TV előfizetést gyorsan, könnyen, olcsón!

TV előfizetést gyorsan, könnyen, olcsón!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-12-18
 

Azt már megszokhattátok, hogy a Bankmonitor weboldalán minden pénzügyi témájú kérdésre pár kattintással választ kaphattok, de nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy legújabb szolgáltatásainkról is tudtok. Legyen szó internetről, tévéről, vagy telefonról, pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyik szolgáltató a legolcsóbb!

Reméljük, hogy mára elsőként a Bankmonitor jut eszedbe, amikor felmerül a kérdés, hogy melyik a legolcsóbb bankszámla, melyik a legtöbb kamatot kínáló bankbetét, melyik befektetési alap hozama volt a legmagasabb, vagy esetleg melyik banknál juthatsz a legkedvezőbb feltételekkel lakáshitelhez. Csupán néhány természetes kérdés a mindennapjainkból, de a válasz megtalálásához hosszú-hosszú órákat kell eltöltenünk bankok, vagy banki weboldalak meglátogatásával.

Elsődleges célunk, hogy ennél egyszerűbb megoldást kínáljunk számodra és folyamatosan arra törekszünk, hogy minél több területen lehessünk a segítségedre! Mindezek fényében decembertől már nem csak a fenti kérdésekre találod meg pillanatok alatt a választ weboldalunkon, hanem azt is könnyen kiderítheted, hogy melyik szolgáltatónál érdemes internetet, tévét, vagy telefont igénybe venned!

Korábbi cikkünkben már kiveséztük a szolgáltatók különböző internet ajánlatait és megállapítottuk, hogy egy
jó választással havonta akár több, mint 35 ezer forintot is meg lehet spórolni. Mindez tökéletes bizonyítéka annak, hogy pénzügyi tudatosságunkat még csak egy pillanatra sem szabad félretenni a hétköznapokban.

Nézzük, mire számíthatunk TV előfizetés terén!

Oldalunkon mindössze az irányítószámodat kell megadnod és már indulhat is a böngészés. A keresés eredményeként egy tételes listát kapsz, amiben a szolgáltatás minden fontosabb paraméterét megtalálod: mennyi csatorna van a csomagban, mennyit kell fizetned érte, szükséges-e hűségidőt vállalnod, stb. Még olyan extrákat is megtalálsz, mint a beltéri egység díját, vagy például a szerelésért fizetendő helyszíni díjat. Természetesen mind a feltételekre, mind pedig a díjakra (havi, de akár éves bontásban) rendezheted a tévécsomagokat, így bármilyen paraméter szerint kedvedre válogathatsz.

Mi a helyzet TV fronton a második kerületben?

tv131218

Tehát ha nincsenek nagy igényeink, de mégis azért néha-néha szeretnénk kicsit tévézni, akkor a T-Home-nál már havi 977 forintért is megtehetjük (persze ebben az esetben mindössze 4 csatorna kínálatából válogathatunk). Ugyan kicsivel drágább, de az előbbiekhez képest sokkal inkább megéri, ha például a UPC Direct – Direct Light szolgáltatása mellett döntünk, hiszen így azonnal 19 csatorna áll rendelkezésünkre.

Persze, ha ez nem elég, mert megrögzött tévénézők vagyunk, akkor a csatornaszám a csillagos égig fokozható. Rangsorunk bajnoka csatornaszám tekintetében szintén a UPC egyik csomagjához köthető, ahol 98 csatornán élvezhetjük a tévézés gyönyöreit.

Természetesen nem kell végletekbe esnünk és így is találunk kiemelkedő ajánlatokat. Átlagosan 2.500 – 3.000 forintért már legalább 30 csatornát vehetünk igénybe, sőt találunk olyan csomagot 3.000 forint alatt, amelyiknél 64 csatorna szolgálja szórakozásunkat.

Valószínűleg ezzel újat nem fogunk elárulni, de a legfontosabb, hogy mindenki saját tévézési szokásai alapján válasszon szolgáltatást! Ezért tovább nem is érdemes habozni, irány kedvezőbb csomagokat keresni, karácsony előtt még simán bekötik! 🙂

1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés