Új év, új kezdet! Ismerd meg a legfrissebb pénzügyi változásokat 2023-ból!

Új év, új kezdet! Ismerd meg a legfrissebb pénzügyi változásokat 2023-ból!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-01-08
 

Még csak pár napja írunk 2023-at, a pénzügyeink területén számos változás következett be ilyen rövid idő alatt is. Mit hozott az újév a hitelek költségében? Melyek a legolcsóbb bankszámlák? Milyen kedvezményeket hozott 2023 a Babaváró hiteleseknek? Ezekről és más érdekességekről is szó lesz az első heti hírösszefoglalóban.

Újévi tanácsok a 2023-as évre, amivel rengeteget spórolhatsz 

Idén is ésszerűnek tűnik felújítást, korszerűsítést tervezni, hiszen a megugró energiaköltségek fényében 2023-ban is komoly összeg spórolható meg. Mutatjuk, mit tehet az, aki esetleg lemaradt az államilag támogatott lakásfelújítási programról és kiszámoltuk, mennyit hozhat a konyhára az energetikai korszerűsítés.

Melyek a legolcsóbb bankszámlák 2023 év elején? Összehasonlítottuk!

Egy olyan bankszámlával, ami innovatív és minden szempontból illeszkedik bankolási szokásainkhoz akár évi több tízezer forintot is spórolhatunk. Ha pedig szokásainkra is odafigyelünk és kihasználjuk a modern technológia vívmányait, akár teljesen ingyen is bankolhatunk! Mutatjuk, melyik a legolcsóbb, legjobb bankszámla 2023 elején.

Ki és milyen kamattal kaphat autóhitelt 2023-ban?

Az új és használt autók ára hihetetlen ütemben emelkedett az elmúlt néhány évben. Emiatt a legtöbben hitel segítségével vásárolnak, ugyanakkor az infláció alatti kamatok miatt ez még előnyös döntés is lehet. Mutatjuk, milyen konstrukciók jöhetnek szóba, mi a különbség hitel és lízing között, milyen költségekre kell számítani a hiteligénylésnél, illetve a vásárlást követően.

Akár 180 ezer forintot is zsebre tehet az, aki 2023-ban igényel Babaváró hitelt

A népszerű Babaváró Program 2023-ban is folytatódhat, ráadásul változatlan feltételekkel. Az év végi megtorpanás után most újra beszálltak a versenybe a bankok az ügyfelek kegyeiért: újraindították a bankok a Babaváró mellé biztosított bónuszok lehetőségét is. Az akciók keretében akár 180 ezer forintot is kaphatnak az ifjú házasok. Összegyűjtöttük, hol, mekkora összeget és milyen feltételekkel kínálnak a bankok 2023-tól.

Ezek legolcsóbb lakáshitelek 2023 elején. Mutatjuk a törlesztőket!

A bankok lakáshitel ajánlatainak összehasonlítása mindenki számára kulcsfontosságú, aki 2023-ban szeretné megvalósítani lakásterveit. Legyen szó használt vagy új ingatlan vásárlásáról, építkezésről, esetleg felújításról vagy korszerűsítésről, az egyes ajánlatok között hatalmas különbségek lehetnek. Mutatjuk, melyek az újév legolcsóbb lakáshitel konstrukciói.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Hirdetés
Hirdetés