Vállalkozói hitel elektronikusan lekérhető dokumentumai. Mutatjuk!

Vállalkozói hitel elektronikusan lekérhető dokumentumai. Mutatjuk!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-08-11 Frissítve: 2022-05-06
 

Az elmúlt években hozzászokhattunk, hogy a különböző termékek és szolgáltatások beszerzése az üzletek helyett egyre inkább az online térben történik. Nincs ez másképp a pénzügyi szolgáltatások esetében sem. Arra ugyan még várni kell, hogy a vállalkozói hiteleinket is online intézhessük, jó hír azonban, hogy az igényléséhez szükséges dokumentumok nagy részét már most is beszerezhetjük otthonról.

Az online világ térhódításával egyre inkább hozzászokhatunk, hogy különböző ügyeinket már nem kell személyesen intéznünk, hanem elegendő az interneten keresztül eljárnunk. A világhálón már nem csak árucikkeket rendelhetünk házhoz, hanem egyre több hivatalos ügyet is – legyen az adóbevallás, vagy banki átutalás – elintézhetünk, amivel nagyon sok időt spórolhatunk meg. Az elmúlt két évben a covid-járvány hullámai szintén erősítették az online ügyintézés terjedését.

Hirdetés

Hirdetés

De mi a helyzet a vállalkozói hiteleknél?

A bankszektor elsők között kezdett nyitni az internetes ügyintézés irányába, s ma már szinte nincs is olyan pénzintézet, amelynek ne lenne online bankolásra alkalmas felülete. Az egyszerűbb műveletek – átutalások, betétlekötés – jelentős része ma már a különböző e-banking platformokon keresztül történik, a bankfiókokba pedig egyre kevesebben járnak ezzel a céllal.

Ugyanakkor vannak olyan területei a banki működésnek, amelyeknél még ma is csak személyesen tudunk eljárni. Az egyik ilyen a bankszámlanyitás, hiszen ennek kapcsán a legtöbb pénzintézet még mindig ragaszkodik az ügyfél személyes azonosításához, bár egyre több a kivétel is. A másik terület pedig a hitelezés, legyen szó akár magánszemély, akár pedig vállalkozás hiteléről, hiszen ezek esetében ma még elengedhetetlen a személyes ügyintézés. A hitelkérelem benyújtásához és a hitelszerződés aláírásához egyaránt meg kell jelennünk a bankfiókban.

Kérj online hitelminősítést két napon belül, már vállalkozói hitelek kapcsán is!

A világháló azonban így is sok segítséget nyújt a vállalkozások hitelfelvételénél, hiszen számos előkészítő munkát el lehet végezni online módon. Az egyik ilyen a hitelfelvételt megelőző informálódás az elérhető bankhitelekről, valamint az előzetes hitelajánlat-kérés. A Bankmonitoron keresztül mindössze néhány alapadat megadásával 48 órán belül előzetes hitelminősítést kérhetsz a vállalkozásod számára, egyszerre több pénzintézettől is, amivel nagyon sok időt és utána járást takaríthatsz meg.

A kiválasztott bank hitelére szóló kérelmet ugyan valószínűleg személyesen kell beadnod a vállalkozásod nevében, de az ügyintézéshez szükséges dokumentumok nagy részét már tényleg a fotelben ülve (vagy a strandon hűsölve) is megszerezheted.

Szerezd be otthonról a vállalkozói hitelfelvételhez szükséges papírokat!

Az alábbiakban ezeket a – hitelfelvétel ügyintézéséhez nélkülözhetetlen – dokumentumokat gyűjtöttük össze, amelyeket különböző portálokon előre megigényelhetünk, felgyorsítva ezzel a vállalkozói hiteligénylésünk átfutási idejét.

Az ügyvédünk segítségével szintén elektronikusan juthatunk hozzá az e-hiteles társasági szerződéshez és képviseleti jogosultság igazoláshoz (ACP), könyvelőnkön keresztül a főkönyvi kivonatainkhoz.

A fenti lista is mutatja, hogy milyen hatalmas fejlődésen mentek keresztül az online szolgáltatások az utóbbi években. Képzeljük csak el, mennyi energiát felemésztene, ha az összes dokumentumot papír alapon kellene összegyűjtenünk!

Ha érdekel, hogy a vállalkozásod mekkora összegű vállalkozói hitel felvételével számolhat, használd a Bankmonitor kalkulátorát!

Add meg további adataidat és részletesen tájékoztatunk!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Nézd meg, hogy mennyi hitelt kaphat a céged!
NHP
Bankmonitor
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Jó hírünk van, az eddig megadott adatok alapján céged hitelképesnek bizonyult!

Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra:

  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
NHP
Nincs jó hírünk
  • Sajnáljuk, de céged nem alkalmas hitelfelvételre, több szempontból sem.
Hirdetés

Ismerjük és értjük a magyar bankok vállalati hitelezését (a legkisebbektől a legnagyobbakig). Velünk gyorsan megtudhatod, hogy melyik bankban, milyen feltételekkel, mennyi hitelhez juthatsz hozzá. Válaszd a céges hitel leggyorsabb útját, a Bankmonitort.

Hirdetés