Vállalkozói számlát keresel? Itt bankolhatsz most a legolcsóbban!

Vállalkozói számlát keresel? Itt bankolhatsz most a legolcsóbban!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-08-19 Frissítve: 2021-10-10
 

Legyen szó újonnan induló vállalkozásról, vagy már régóta működő mikro-, kis-, esetleg középvállalatról nagy valószínűséggel az AXA Bank berkeiben találod meg pillanatnyilag a legkedvezőbb lehetőséget. A magyarázat igen egyszerű, ugyanis a bank aktuális számlanyitási akciójával a vállalati számlák rangsorának élére tört.

Újabb babérokra tör az AXA Bank. Alighogy elindult a
lakossági ügyfelek által igénybe vehető számlanyitási akció rögtön egy újabb látott napvilágot, amely már a vállalati ügyfélkört célozza. Az ajánlat rendkívül csábító, ugyanis az akció keretében megnyitott bankszámlák esetében

  • díjmentes a számlavezetés, valamint az üzleti bankkártya is az első évben (még a bankkártya kibocsátási díjat sem számítja fel), sőt
  • a számlanyitáshoz szükséges cégkivonat beszerzéséért sem kell külön díjat fizetnünk.

Jogosan gondolhatnánk, hogy ehhez bizony komoly feltételeket kell teljesíteni, de meglepő módon erről jelen esetben szó sincs.
Az akció a szó szoros értelmében egy klasszikus számlanyitási promóció. A kedvezményeket ugyan csak új vállalkozói számla igénylése esetén lehet igénybe venni, de ezen kívül semmi egyéb kitétel nincs.

A dolog igazi szépsége

Számlanyitási akciókat, egyéb időszakos promóciókat rendre találunk a bankok kínálatában, viszont ritkán találkozunk olyannal, amely eredményeként az adott termék lesz a piacon a legjobb ajánlat. Jelen esetben pedig erről van szó, ugyanis
költségek tekintetében a promóció révén pillanatnyilag minden kategóriában lekörözi az AXA Bank a versenytársakat. Nem csoda, hiszen bizonyos esetben közel felére csökkent a bankszámla fenntartási költsége a korábbiakhoz képest.

axa140819

Nézd meg, hogy mivel számoltunk az egyes kategóriákban!

Új alapítású vállalkozás esetén
KATA-s vállalkozás esetén
EVA-s vállalkozás esetén
Kisvállalat esetén
Középvállalat esetén

Nyilván arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy a kedvezményes időszak (12 hónap) után már a normál díjak mellett vehetjük igénybe majd az
AXA Vállalkozói számlát. Persze, hogy milyen díjakat jelent ez majd a jövőben az attól függ, hogy történnek-e addig változások a bank díjszabásában.

A lehetőség mindenesetre adott a kedvező számlavezetésre, nézd meg, hogy vállalkozásod mennyit spórolhat az akciónak köszönhetően!

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés