Váratlanul pénzre van szükséged? Itt vannak a legjobb fedezet nélküli hitelek!

Váratlanul pénzre van szükséged? Itt vannak a legjobb fedezet nélküli hitelek!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-11-16 Frissítve: 2021-08-06
 

Amennyiben szabadon felhasználható pénzösszegre lenne szükséged, és fedezet nélküli hitelre vágysz, a személyi kölcsönök mindenképpen kiemelkedő választásnak bizonyulnak. Amellett, hogy egyszerű és gyors ügyintézéssel kecsegtetnek, most még az olcsóság is mellettük szól, hiszen ma már egy alacsonyabb jövedelemre is adnak 12%-os THM-mel hitelt a bankok. Körképünkben feltérképeztük, hogy mire számíthatsz.

Bárkivel előfordulhat olyan élethelyzet, hogy egy kisebb-nagyobb összegű hitelre van szüksége, ahhoz hogy egyről a kettőre jusson. Ráadásul több lehetőség is szóba jöhet számodra, ha kölcsönhöz jutnál, ugyanakkor a választásra nagyon érdemes figyelni, mert a jó döntéssel tízezreket spórolhatsz.

Kapásból ott van a folyószámlahitel, amivel nagyon nagy valószínűséggel összeakadhattál már. Viszont ezt csak legfeljebb egy kisebb összeg esetén ajánljuk, mert még most is 20% körüli kamatot elkérnek a bankok, ráadásul nagyon könnyen csapdába kerülhetsz, ha a fizetésedből nem tudod visszatölteni a felhasznált összeget.

Aztán a különböző áruhiteleket, mint a nevük is mutatja, rendszerint valamilyen termék vásárlásához tudod felhasználni. Ezekből lehetőség szerint a 0%-os THM-mel rendelkezőket érdemes keresned, mert egyébként elég mélyen zsebbe kell nyúlnod a magas kamat miatt. A hitelkártyát inkább csak azoknak ajánljuk, akik megfontoltan, a visszatérítési kedvezményeket szem előtt tartva vásárolnak, és havonta mindig pontosan képesek a vásárlások értékét visszafizetni. Ha ez nem teljesül, a hitelkártyáknál is igen magas, akár 40% körüli kamatot is felszámolhatnak a bankok.

Amennyiben egy nagyobb összegre lenne szükséged és az alacsony kamatot keresed, a szabad felhasználású jelzáloghitelek is szóba jöhetnek. Hátrány azonban, hogy el kell zálogosítanod a lakásod, ráadásul az ügyintézés is hosszadalmas lehet (3-4 hét is), akárcsak egy lakáshitel esetében.

Ezzel szemben a szintén szabad felhasználású személyi kölcsön pontosan azzal az előnnyel rendelkezik, hogy nem kell fedezeted adnod a banknak. Emellett az igénylés és az ügyintézés is egyszerű, hiszen 3-5 munkanapon belül a pénzhez is juthatsz. Ráadásul ma már nem is feltétlenül drágább egy hasonló végig rögzített kamatozású szabad felhasználású jelzáloghitelhez képest. Ez alapján nem meglelő, hogy ma az egyik legnépszerűbb hiteltípusnak a személyi kölcsön számít, hiszen gyors és olcsó megoldást jelent.

Persze nem árt szétnézned a lehetőségek között, így mindenképp érdemes felütnöd egy személyi kölcsön kalkulátort és rákeresni a számodra legkedvezőbb hitelre. Mi két esetet is megvizsgáltunk, mégpedig egy kisebb összegű kölcsönt alacsonyabb jövedelemmel, és egy nagyobb hitelösszeget magasabb jövedelem mellett.

Gyűjtésünk alapján fél millió forintos összeget 3 évre 150 ezer forintos jövedelem mellett már 11,26%-os THM-mel, vagyis 16,54 ezer forintos havi törlesztővel elviheted. Jól látszik, hogy az első 5 ajánlat alapján is nagy a szórás a THM-ben, de az adatbázisunkban szereplő legkedvezőtlenebb ajánlat esetében 24,9%-os a THM. Tehát nagyon lényeges, hogy melyik bankot választod, hiszen százezreket is megspórolhatsz.

2 millió forintot 5 évre egy magasabb, 250 ezer forintos jövedelemmel már nagyon kedvező, 7,73%-os THM mellett megkaphatod, ami havi 40 ezer forintos kiadást jelent. Az öt éves futamidő alatt a TOP-5 ajánlat között is bő 100 ezer forint különbség van a visszafizetésnél, és akkor még nem is beszéltünk a legdrágább konstrukciókról.

A következő kalkulátorral megnézheted, hogy pontosan mennyi személyi kölcsönt kaphatsz. Ráadásul nem csak az ajánlatokat mutatjuk meg, hanem a választásban, és az ügyintézésben is segítünk!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés