A termékek egyre kisebbek, a GDP viszont növekszik (videó)

A termékek egyre kisebbek, a GDP viszont növekszik (videó)
Hirdetés
Hirdetés

Videó2024-05-04
 

Az elmúlt hét legizgalmasabb gazdasági és kevésbé gazdasági híreire reagáltunk legújabb videónkban. A hét legfontosabb eseményei szakértőink meglátásaival megfűszerezve. Ne maradj le róla!

Mi is történt a héten? Miről beszélgetünk a videóban?

  • Támad a zsugorinfláció: változatlan árak mellett egyre kisebb termékeket kaphatunk.
  • Lejár a kamatmentességi időszak az első Babaváró ügyleteknél. Mi vár azokra, akiknél nem született gyerek?
  • Az OTP Bank eddigi legnagyobb felvásárlására készül. Hogyan érinthet ez minket?
  • Az S&P nem változtatott Magyarország adósbesorolásán. Hogyan érinti ez az átlagembert?
  • Megérkeztek az első negyedéves adatok, újra növekszik a magyar GDP.
  • Hogyan alakultak a lakásárak tavaly év végén? Megjelent a KSH és az MNB legfrissebb lakásárindexe.

 

Ötlet
2019-ben igényeltél Babaváró hitelt és még nem született meg a baba? Olvasd el cikkünket, amiből megtudhatod mire számíthatsz.
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés