Devizaváltás és más trükkök – Mi mindenre jó a Revolut? (videó)

Devizaváltás és más trükkök – Mi mindenre jó a Revolut? (videó)
Hirdetés
Hirdetés

Videó2024-03-23 Frissítve: 2024-03-27
 

Neked már van Revolutod? Szerinted mik a legnagyobb előnyei? Ha nincs, akkor tervezel nyitni egy számlát? A Bankmonitor most ehhez a döntéshez is ad néhány támpontot.

Mennyiért lehet devizát váltani a hagyományos bankoknál, és ezzel szemben milyen kondíciókat kínál a Revolut és a Wise? Mennyibe kerül havonta az újhullámos fintech-cégek szolgáltatása? Megéri az ingyenes csomag helyett drágábbra váltani? Lehet-e készpénzt felvenni a Revolut vagy Wise kártyájával? És minden esetben elfogadják a kártyás fizetést? Milyen veszélyei vannak, ha kizárólag Revolut kártyát használunk? A Bankmonitor legújabb videójában ezeket a kérdéseket feszegetjük.

Kattints és nézd meg, mit érdemes most tudni a ezekben a témákban!

 

Kalkulálj
A Bankmonitor kalkulátorával már teljesen díjmentes bankszámlákat is találhatsz, érdemes kipróbálnod!

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés