loading

Az UniCredit Banknál is elérhető az otthonfelújítási hitel

Február 19-től már az UniCredit Banknál is igényelheted a támogatott lakásfelújítási hitelt. Ezzel már hét bank – Erste Bank, Gránit Bank, K&H Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Takarékbank és UniCredit Bank – ajánlatai között szerepel az új kölcsön.

2021. januárjától lakásfelújítási támogatás segíti az otthonukat korszerűsítő családokat: az állam utólag visszatéríti a munkálatok költségének a felét, de legfeljebb 3 millió forintot. Számos feltételt szükséges teljesíteni a támogatás elnyeréséhez, bárki ellenőrizheti jogosultságát a Bankmonitor kalkulátorával.

A támogatást azonban utólag kapják meg a családok, ezért 2021. február 1-vel az állam bevezetett egy támogatott felújítási hitelt is. A kölcsön főbb paraméterei: legfeljebb 10 éves futamidő, maximum 6 millió Ft hitelösszeg és futamidő végéig fix 3%-os kamat. Nem minden banknál érhető el az új otthonfelújítási hitel jelenleg. Azonban már 7 pénzintézetnél igényelheted az új konstrukciót és további kettő bank tervezi bevezetni március elején.

Milyen feltételekkel érhető el a támogatott lakásfelújítási hitel?

A jogszabályi feltételek és alap paraméterek azonosak a támogatott hitelnél, mégis az egyes banki ajánlatok több szempontból is eltérhetnek egymástól.

Mely bankoknál érhető el az otthonfelújítási hitel?

Például az OTP Bankhoz érdemes fordulnia azoknak, akik kisebb összeget szeretnének: a minimális hitelösszeg ott 500 ezer forint. Az alacsonyabb jövedelműeknek az Erste Bankhoz, vagy az OTP-hez érdemes fordulniuk, náluk az igényléshez szükséges minimális jövedelem havi 100 ezer forint.

A rövid futamidőt keresők számára ideális lehet a Takarékbank, ahol akár 1 éves futamidő is választható -, vagy az UniCredit Bank, mivel náluk 4 éves futamidővel is elérhető a konstrukció.

Várhatóan március 1-től tovább fog bővülni a felújítási hitelt kínáló bankok listája. A banki honlapokon elhelyezett adatok alapján ugyanis a MAgNet Bank és a Budapest Bank is akkor tervezi bevezetni a saját támogatott felújítási kölcsönét.

Lakáshitel kalkulátor
step-1
Milyen lakáshitelre van szükséged?
Ft
év
Add meg az adataidat!
Ft
Ft
Szerepelsz-e a KHR-ben?
X Ft hitel Y év futamidőre:
Kategóriánként a legolcsóbbak:

Havi törlesztő

THM
millió Ft hitel évre

Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el lakáshitel
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el
 • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló
  költséggel
  számolhatsz?
 • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
 • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult egyetlen lakáshitelre sem, mert:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
 • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
 • Növeld a futamidőt
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken!
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor

 

Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló
 • KonyhaKontrolling Szükség van közéletre az üzleti életben?

  Engem nem érdekel, hogy mit gondol a szappanom gyártója a jelenlegi politikai helyzetről, vagy melyik éppen aktuális társadalmi mozgalmat, ideológiát támogatja. Nevezzük ezt akár társadalmi felelősségvállalásnak vagy másnap. Ne feledd like-olni a facebook oldalam, hogy ne maradj le egy bejegyzésről sem. Ezen kívül csináltam instagramot is, ahol könnyebben emészthető, egyszerű ötleteket adok a mindennapokra, kövesd Tovább olvasom "Szükség van közéletre...

 • Haszon.hu Mindenki a Magyar Közlönyt bújja, ez jön hétfőtől

  Nem tudjuk, hogy mikor volt utoljára ennyire leterhelt a közlöny weboldala. Nálunk mindenesetre homokórázott egy darabig. Megjelent a rendelet a hétfőtől életbe lépő korlátozásokról. Kiválogattuk a lényeget. Egyszerűbb azt felsorolni, ami nem zár be. Összeállításunk nem teljes, a lista végén viszont találsz egy linket. Ha rákattintasz, te is elolvashatod a kormányrendeletet. A kiemelt jó hírek  Az élelmiszerüzletek mellett a piacok...