Együtt az aktuális banki ajánlatok legjobbjai!

Együtt az aktuális banki ajánlatok legjobbjai!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-04-15 Frissítve: 2021-08-06
 

Legjobb lakáshitelek, bankszámlák és befektetési alapok. A héten összeszedtük a legfrissebb információkat és egy csokorba gyűjtöttük a piac szerint aktuálisan legkedvezőbb ajánlatokat. Heti összefoglalónk következik.

Itt vannak az aktuálisan legkedvezőbb lakáshitelek

Rendszeresen összegyűjtjük a legjobb lakáshitel ajánlatokat a piacról, a héten is egy ilyen listát állítottunk össze. A körképünkből az derült ki, hogy a legolcsóbb hiteleket már 2,5%-os THM-mel fel lehet venni, ugyanakkor a rögzített hiteleket is kedvező kondíciók mellett kapjuk meg. A 3-5 éves kamatrögzítésű hitelek legjobbjai 3,5-3,6%-os THM-mel felvehető, ugyanakkor a végig fix hitelek is elérhetőek 5,7%-os THM-mel.

Válaszd ki magadnak a legjobb bankszámlát!

A bankok bankszámla ajánlatai között is óriási különbségek lehetnek, így adott számlahasználati szokások mellett érdemes megnézni, hozzánk melyik számla passzol leginkább. Összehasonlításunkban, mi havi 150 ezer forint számlára érkező jövedelem és átlagos bankhasználat mellett néztük meg a kínálatot és a költségeket. Míg az 5 legolcsóbb számla díjai 2 éves távlatban is alig haladják meg az 500 forintot, addig a 6. már 1 000 Ft feletti összköltséget mutat.

Ezek a befektetések hozhatták a legtöbbet a konyhára

A befektetési alapok terén fogódzkodót a múltbéli hozamok jelentenek, amire érdemes időnként rápillantani, cikkünkben éppen az egy éves teljesítmények alapján legjobb alapokat gyűjtöttük össze. Az egy éves hozamok széles palettán szóródtak, kategóriától függetlenül 4,74-14,81%-os hozamot lehetett elérni a legjobb alapokkal. A teljes listát és a konklúziókat az összehasonlításunkban találod meg.

Hirdetés
Hirdetés