Ez történt a héten: emelkedő infláció, induló Széchenyi Max

Ez történt a héten: emelkedő infláció, induló Széchenyi Max
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-14
 

Ez a hét sem múlt el izgalom nélkül. A pénzügy világában is számos érdekes esemény volt. Megismerkedhettünk a júliusi inflációs adattal, újabb részletek derültek ki a Széchenyi Max programról. A Bankmonitor heti összefoglalója következik.

4 alternatív nyugdíjkiegészítési módszer. Tényleg működik?

Hazánkban szinte mindenki tisztában van a nyugdíjrendszer problémáival, mégis csak nagyon kevesen tesznek félre idős korukra. De milyen megoldások helyettesíthetik a nyugdíjelőtakarékosságot? Ezek tényleg működnek? A Bankmonitor cikkéből kiderül.

Új Bankmonitor garancia! – Ez a bankszámla garantáltan ingyenes!

Lehetnek ingyenes bankszámlák, ilyen például a CIB ECO számla, amennyiben a Bankmonitoron keresztül igényeljük a csomagot. Megfelelő, átgondolt használat mellett a számla teljesen ingyenes, erre a Bankmonitor garanciát vállal: 30 ezer forintot kaphatunk, ha az előre megnevezett szolgáltatásokért mégis pénzt számolna fel a bank. A további részleteket itt megtalálod.

Megjelent a lista! Ezeknél a bankoknál már lehet Széchenyi Max hiteleket igényelni

Elindult a várva várt támogatott vállalkozói hitel Széchenyi Kártya Program Max néven. Napról napra egyre több részlet derül ki a konstrukcióól. A KAVOSZ közleményéből már azt is megtudhatjuk, hogy mely bankoknál érhető el a kölcsön augusztus 8-tól. Cikkünkben megtalálhatod a bankok listáját.

Megéri a hitelfelvétel 13,7%-os infláció mellett?

A KSH adatai alapján 2022. júliusában 13,7 százalék volt az éves infláció. Mindenkinek alaposan meg kell gondolnia, hogy mire költ, mert minden egyre drágább lesz. De hogyan hat a hitelekre a magas áremelkedés? Érdekes a helyzet, mert a hitelkamatok még elmaradnak a drágulás szintjétől. További részletek legújabb cikkünkben.

Széchenyi MAX hiteligénylés, stresszmentesen

Indul az új támogatott Széchenyi Max hitel. A kölcsönigénylés folyamata azonban nem is olyan egyszerű. Mikor érdemes menni már a KAVOSZ-hoz? Mikor adjuk be a bankhoz a kérelmünket? Egyáltalán melyik bankot válasszuk? Legújabb cikkünkben megtaláld ezekre a kérdésekre is a választ.

Mit néz az értékbecslő, ha a CSOK támogatásból vennél lakást?

A családi otthonteremtési kedvezmény az egyik legnépszerűbb lakástámogatás. A kedvezmény elnyeréséhez azonban számos feltételt szükséges teljesítenünk. Ezek egy része az ingatanra vonatkozik, amelyeket az értékbecslőnek is ellenőriznie kell. Érdemes ezekkel előzetesen tisztában lenni, ne az adásvételi aláírását követően derüljön ki, hogy a kinézett lakásra nem kaphatjuk meg a CSOK támogatást. A részleteket a cikkünkben megtalálod.

Hirdetés
Hirdetés