Új Bankmonitor garancia! – ez a bankszámla garantáltan ingyenes!

Új Bankmonitor garancia! – ez a bankszámla garantáltan ingyenes!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-09
 

Egyre több olyan bankszámláról hallani, amellyel néhány tranzakció díjmentes, ugyanakkor az ilyen lehetőségekkel sokan szkeptikusak vagyunk. Van egy jó hírünk! Itt tényleg nincs átverés: kizárólag a Bankmonitoron keresztül elérhető számlacsomaggal két évig ingyen bankolhatsz! Erre a Bankmonitor garanciát vállal.

A hazai kereskedelmi bankoknál több olyan bankszámla is elérhető jelenleg, ami díjmentes alapdíjat és kártyahasználatot biztosít. A kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhető CIB ECO számlacsomag azonban teljes ingyenességet biztosít: az alapdíj és a bankkártya mellett az átutalásokért és értesítésekért sem kell fizetni.

Mit jelent a Bankmonitor garancia?

A kizárólag a Bankmonitoron keresztül elérhető CIB ECO-val tehát két évig teljesen díjmentesen bankolhatsz, amelyre a Bankmonitor egyedi garanciát vállal. 

Ennek értelmében, ha a bank mégis olyan költséget számol fel, ami szerződési feltételek díjmentes tételei között szerepel, akkor a Bankmonitor 30 000 forintot fizet Neked.

Hirdetés

Hirdetés

Mely szolgáltatások ingyenesek a Bankmonitornál igényelhető CIB ECO bankszámlával?

A két évig garantáltan ingyenes CIB ECO bankszámla rendkívül kedvező szolgáltatáscsomag, amely kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhető. Az egyedi díjcsomag a legtöbb tranzakció és szolgáltatás tekintetében díjmentes. 

A bankszámla éves összes költsége tehát nulla forint, valamint az első két évben ingyenesen vehetők igénybe az alábbiak:

  • alapdíjak (számlanyitás, számlavezetés éves díja)
  • bankkártya (kibocsátási díj, éves díj)
  • tranzakciók (netbanki/mobilbanki eseti átutalás, csoportos beszedési megbízás, állandó utalás)
  • kártyahasználat (kártyás vásárlás, készpénzfelvétel*)
  • értesítések (amennyiben push üzenetként érkeznek).
  • Mindezek mellett a tranzakciós illetéket sem szükséges megfizetned.

* Vagy a jogszabályi díjmentes lehetőséggel élsz (havi 2 db, összesen legfeljebb 150 ezer forint összegben, bármely hazai bankautomatából), vagy havi egyszer legfeljebb 400 ezer forintot vehetsz fel a CIB Bank ATM-jéből.

Ötlet
Nézd meg az összes elérhető kedvezményt a Bankmonitor kapcsolódó oldalán.

Hogyan lehet neked is CIB ECO bankszámlád?

1. Keresd fel a Bankmonitor ingyenes bankszámla oldalát, ahol megismerheted a konstrukció további előnyeit és feltételeit. 

2. Az oldalon található kalkulátorral nézd meg, hogy melyek a bankolási szokásaidnak leginkább megfelelő számlacsomagok, és kattints az ÉRDEKEL gombra a kiválasztott konstrukció mellett.

3. Ezt követően elindíthatod az igénylést online is, vagyis otthonról kényelmesen meg tudod nyitni új számládat. A Bankmonitor szakértői természetesen végig segítenek a folyamat során, amennyiben elakadnál.

Mik az ingyenesség feltételei?

A garantáltan ingyenes CIB ECO bankszámlához elég, ha a számládra havonta a minimálbérnek megfelelő összeg beérkezik (2022-ben bruttó 200 ezer forint, ami nettó 133 ezer forintnak felel meg). Fontos, hogy elektronikus felületen – netbank, mobilapplikáció – add meg a megbízásokat, illetve az értesítéseket push üzenetben kérd. További feltétel, hogy ne rendelkezz meglévő CIB számlával.

Fontos
A számlanyitást a Bankmonitoron keresztül, online kell elindítani. Ha a folyamatban segítségre lenne szükséged, a Bankmonitor bankszámla szakértői állnak rendelkezésedre.

A döntés előtt érdemes megismerkednek az ingyenesség és a garancia valamennyi feltételével:

A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO, kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban. A további feltételeket a CIB Bank Zrt. lakossági ügyfelek részére szóló Bankmonitoron keresztül történő számlanyitásra vonatkozó Promóciós Szabályzata, valamint a CIB ECO, CIB ECO Plusz bankszámlákra vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. A Bankmonitor garancia nem vonatkozik a számlanyitást követően jogszabály alapján felszámított költségekre. A tévesen felszámított, de CIB Bank Zrt. által utólag kiegyenlített vagy visszaírt összeg nem tekinthető a 0,- Ft-os költség megsértésének.

Hirdetés
Hirdetés