Heti termés: kiderítettük, hogy érdemes lakáshitelt választani

Heti termés: kiderítettük, hogy érdemes lakáshitelt választani
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-12-16 Frissítve: 2021-08-06
 

Örökzöld kérdések a lakáshitelnél, 2017-es nyugdíjpénztár hozamok, és a lakástakarék kérdései az év végén. Ezekről a témákról semmiképp sem érdemes lemaradnod, így adunk számodra egy rövid ízelítőt belőlük!

Mi a fontosabb a lakáshitelnél az olcsóság, vagy a biztonság?

A kamatperiódus megválasztása az egyik legfontosabb kérdés a hitelfelvétel során. A rövid kamatperiódusú hitelek ugyan rendkívül alacsony kamattal elérhetőek, a hosszabb kamatperiódusúak viszont kiszámíthatóságot adnak. Azt ugyan előre senki nem tudja megmondani, hogy melyikkel jársz jobban, viszont az élethelyzetedtől függ leginkább mi lesz a jó megoldást. Ha biztosra akarsz menni, vélhetően jobban megéri most nem a legolcsóbb hitelt választani, mert így nem nyúlhatsz félre akkor sem, ha időközben jelentősen emelkednek a kamatok.

Kalkulátorunkkal megnézheted, hogy melyik a legkedvezőbb lakáshitel számodra!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Kitömték a pénztártagok zsebét, 10% fölötti is lehetett a jussuk

Sokan választják az önkéntes nyugdíjpénztárakat, ami érthető, ha az egyszerűségük és a költségterhelésük vesszük figyelembe. Az alacsony kamatkörnyezetben különösen meg kell becsülni a jó hozamokat, szerencsére az önkéntes pénztárak nem hagyták cserben a megtakarítókat. A legkockázatosabb, növekedési portfólióval 10% fölötti hozamot is el lehetett érni csak az év eddigi részében. Ráadásul a hosszú távú hozamok alapján is bizalomkeltő a pénztárak eredménye.

Erre érdemes figyelni a lakástakarékkal év végén

Az év végén mindenképp érdemes a pénzügyekre némi időt szánni, például átgondolni a frissen kapott bónuszok, vagy a lejáró megtakarítások sorsát. A lakástakarékok is népszerű célpontnak számítanak, ugyanakkor az év végi hajtásban nem árt figyelni a fizetési ütemezés betartására, mert így tudod kiaknázni a teljes állami támogatást. A lakástakaréknál a megkötés időpontjának fordulójára figyelj, és ha előrefizetést teljesítenél, mindig az első félévben tedd azt. Amennyiben a megtakarítási év második részében pótolnál elmaradt befizetéseket, akkor jelentős támogatástól eshetsz el.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés