Kedvező lakástakarék, lakáshitel? Megmutattuk, hol keresd!

Kedvező lakástakarék, lakáshitel? Megmutattuk, hol keresd!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-05-13 Frissítve: 2021-08-06
 

Akciós lakástakarékok, friss lakáshitel ajánlatok és a nyugdíjasok inflációja. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztunk a héten és most egy kis ízelítőt is adunk belőlük. Heti összefoglalónk következik.

Itt vannak az akciós ajánlatok, ha lakástakarékot keresel

A lakástakaréknál az egyetlen nagyobb költséget a számlanyitási díj jelenti, ám erre rendszerint kínálnak kedvezményeket a szolgáltatók. Persze résen kell lenni, amikor kiválasztjuk a konstrukciót, hiszen vannak olyan ajánlatok, ahol plusz termékekhez kötött az akció. Cikkünkből kiderül, hogy van olyan lakástakarék, ahol jelenleg bármilyen kapcsolt termék nélkül egy havi betétre csökkenthető a számlanyitási díj. Sőt ehhez még akár 40 ezer forint értékű Erzsébet utalvány is jár.

A következő kalkulátorral nézz utána, hogy mennyivel járulhat hozzá a lakástakarék a lakáscélodhoz!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Ezek most a legjobb lakáshitelek!

    Ha lakáshitel, akkor egyre népszerűbb a biztonság, éppen ezért megnéztük, hogy aktuálisan milyen kondíciók mellett intézhető el a hitelfelvétel. A fix hitelek zömét ma már gyakorlatilag a fogyasztóbarát lakáshitelek adják, és jó hír, hogy az 5-10 éves rögzítésűeket is elérjük már 3,6-4,44% mellett. Annak sem kell kétségbe esnie, aki a futamidő végéig fixálná a törlesztőt, hiszen már akár 6,12%-os THM-mel is szabad utat kapunk.

    Így költenek a nyugdíjasok a KSH szerint

    Az árak emelkedése mindenkire hatással van, ugyanakkor a nyugdíjas korúak máshogy érzékelik az eltérő fogyasztási szerkezet miatt. Például többet költenek egészségügyi kiadásra, és az élelmiszer, háztartási energia kiadások is egészen máshogy alakulnak. A Központi Statisztikai Hivatal is kezeli ezeket az eltéréseket, hiszen az inflációs számítás alapját adó fogyasztói kosarat is eszerint korrigálják. A részletekért érdemes elolvasni a cikkünket, amiből kiderül hogyan is költenek a nyugdíjasok és mi jellemzi a nyugdíjas inflációt.

    Hirdetés
    Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

    És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

    Hirdetés