Minél többet használod a kártyád, annál kevesebbet fizetsz!

  • 2014.08.28.
  • szerző: bankmonitor

Szeptember elejétől három teljesen új számlacsomaggal debütál a CIB Bank, amelyek révén a bank újra az élmezőnyben található a bankszámlák rangsorában. Minél többet használja valaki a bankkártyáját – legyen az hagyományos, vagy éppen hitelkártya – annál több kedvezményre számíthat! A klasszikus számlavezetési és bankkártya díjkedvezményen túl akár díjmentes hitelkártyát is kaphatunk, kedvezőbb kamatozású folyószámla hitelkeretet és még számos más kedvezményes szolgáltatást.

Szeptember 1-jétől teljesen
új irányból közelíti a CIB Bank a kedvezményes számlavezetés kérdéskörét. Természetesen továbbra is feltételhez kötöttek a kedvezmények, de ezekért cserébe
csupán a bankkártyánkat kell aktívan használni. Minél többször vásárolunk vele, annál nagyobb visszatérítésre számíthatunk a havi számlavezetési díjból.

tabla_1_20140828Minél nagyobb havi díjú számlacsomagot választunk, annál több kedvezményre számíthatunk.

tabla_2_20140828

Tehát, ha megelégszünk azzal, hogy elektronikus kártyánkért nem kell külön díjat fizetnünk, akkor elegendő a „Minimum” számlacsomagot választanunk. Ha ennél több kedvezményre vágyunk, akkor inkább a másik két lehetőség közül érdemes szemezgetnünk. A fenti táblázat segítségével mindenki egyszerűen kiszámíthatja, hogy mekkora költségelőnyt érhető számára el.

Arra is kíváncsi vagy, hogy hol helyezkednek el a számlacsomagok a bankszámlák rangsorában? Használd az oldalunkon található
számlacsomag keresőt, amellyel a jövőbeni, már közzétett kondíciók alapján is összehasonlíthatod a bankszámlákat!

kep_20140828

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.