Betöltés
loading

TUDD MEG 3 PERC ALATT, HOGY MENNYI SZEMÉLYI KÖLCSÖNT KAPHATSZ!

Kalkulátorunk az igazolt jövedelem, meglévő hiteltörlesztések és egyéb fontos szempontok alapján számszerűsíti, hogy mekkora összegű személyi kölcsönt vehetsz fel.

Milyen célra vennéd fel a hitelt?
Hitelcél Egy személyi kölcsön általában szabadon, bármilyen célra felhasználható. Vannak kifejezetten konkrét célhoz kötött személyi hitelek is, melyeknél jellemzően a bankok valamilyen kedvezményt kínálnak számodra.
Életkor A születési dátum pontos megadása fontos lehet a maximális futamidő meghatározásakor. Ugyanis számos bank nem nyújt hitelt, ha a hitel lejáratakor egy előre meghatározott életkornál idősebb lennél.
Bankszámla Számos bank lakossági folyószámla nyitását is elvárja a személy kölcsön igénylése mellé. Számlavezető bankod megadásával tudjuk, hogy jelenleg melyik banknál intézed pénzügyeid.
Bevételek:
Magyar alkalmazotti jövedelem

0 Ft

Bankba érkeztetett: 0 Ft
Készpénzbe
2016. 06. óta (32)
Összesen: Bankba érkeztetett:

0 Ft

0 Ft

Jövedelem Megadható minden hivatalosan igazolható jövedelem. Amennyiben többen is jövedelmet igazoltok, vagy több különböző jövedelmed is van azokat külön-külön rögzítsd. A jövőben bankba érkeztetett jövedelem helyes megadása azért fontos, mert egyes bankok ezen összeg alapján adhatnak kamat vagy díjkedvezményeket. Alacsonyabb kamat mellett több hitelt vehetsz fel. A munkaviszony fennállásának ideje lényeges, a bankok ugyanis elvárják, hogy egy meghatározott ideje az adott munkahelyen dolgozzál és a próbaidőnek is le kellett már telnie. Nem minden bank fogadja el a határozott idejű munkaszerződést, vagy a készpénzben kapott jövedelmet, ezért ezeknek a mezőknek a helyes kitöltése is kiemelten fontos.
Szerepelsz a negatív KHR (BAR) listában?
Negatív KHR A negatív KHR (BAR) lista a rossz adósok listája. Akkor kerülsz fel ide, ha egy hiteltörlesztésednél 90 napot meghaladó, a minimálbérnél nagyobb összegű elmaradásod van. Az elmaradás rendezését követően még egy évig a negatív listán szerepelsz úgynevezett passzív státuszban. A bankok nem nyújtanak személyi kölcsönt negatív KHR listán szereplőknek.
Meglévő hitelek:
Jelzáloghizel

0 Ft

0 Ft
Készpénzbe
2016. 06. óta ()
Hitelek A hitelügyletben résztvevő valamennyi szereplő háztartásának összes hitelét külön tűntesd fel. A meglévő hitelek (lakáshitel, személyi kölcsön, áruhitel…) havi törlesztőrészlete csökkentheti a felvehető hitelösszeget. A hitelkeretek (folyószámlahitel, hitelkártya) teljes keretösszegét kell feltűntetned nem csak a kihasznált részt. A hitelkeretek nagysága csökkentheti a felvehető hitelösszeget.

10+1 érv, miért bízd a hiteled a Bankmonitorra

A magyar banki ajánlatok 95%-ának objektív összehasonlításával segítünk
Órákon belül megmondjuk, hogy a meglévő jövedelmed és a kiválasztott ingatlan mellett mennyi hitelt, milyen feltételekkel vehetsz fel
Rengeteg olyan kérdésre választ adunk, amit a bankfiókokban hiába tennél fel (segítünk megérteni a kockázatokat)
Az ország legjobbjai közé tartozó specializált szakértőkkel dolgozunk
Próbáltál már bankfiókot telefonon elérni? Mi hétvégén is fogadjuk a hívásodat!
Teljes körű megoldást adunk Neked, minden papírmunkát átvállalunk a hitelügyintézéskor
Ha elakad a hiteligényed, azonnal beavatkozunk és megoldjuk a problémát
Számos olyan kedvezménnyel rendelkezünk, amit egy bankfiókban nem érsz el
Szolgáltatásunk díjmentes Számodra (hogyan lehet ingyenes a szolgáltatásunk?)
Ismerjük az apróbetűs részeket is
Minden ügyfelünk kiemelten fontos számunkra, ezért térnek vissza a Bankmonitorhoz az új pénzügyi kérdéseikkel is

Spórolj időt és pénzt a Bankmonitorral!

Pár kattintással több tucat banki ajánlatot hasonlíthatsz össze.

Minden személyi kölcsön feltételét részletesen megtekintheted.

Érdeklődésed esetén szakértőnk visszahív.

Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést.

Olyan kérdésekre is választ kapsz szakértőinktől, amelyekre a bankfiókban nem kapnál.

SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! TÉNYLEG?

Tényleg! 🙂 Felmerülhet benned a kérdés, hogy hogyan éri ez meg nekünk, miből van bevételünk, ha a segítségünkért nem kérünk tőled pénzt.


Minden nagyobb hazai bankkal kötöttünk megállapodásokat, melyek szerint oldalunkon személyi kölcsön iránt érdeklődő felhasználóinkat – természetesen csak a hozzájárulásukat követően – közvetíthetjük a kiválasztott bank felé, amiért a bank jutalékot fizet nekünk. Függetlenségünket úgy őrizzük meg, hogy minden bankkal szerződésben állunk, így teljesen objektíven tudunk tanácsot adni.

Így kaphatod meg a személyi kölcsönt

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

2. Érdeklődés

Add le érdeklődésed a választott személyi kölcsönre, és szakértőnk visszahív.

3. Ügyintézés

Ha kiválasztottad a számodra megfelelő bankot, segítünk az ügyintézésben is.

4. Szerződéskötés

A szerződést minden esetben szakértőnk segítségével és az általad kiválasztott bankkal kötöd.

Gyakran ismételt kérdések


Kaphatok-e kölcsönt, ha KHR (BAR) listán vagyok?

A válasz határozottan NEM. Aki aktív státusszal szerepel (rendezetlen hátralékos tartozása van) a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer) nem kaphat személyi kölcsönt. Magánszemély akkor kerül fel erre a listára mint „rosszul fizető adós”, ha hátraléka meghaladja a mindenkori legkisebb minimálbér összegét és ez folyamatosan (több mint kilencven napon keresztül) fennáll. Az adósság rendezését követően még egy éven keresztül passzív státusszal kezelnek ezen a listán. Személyi kölcsönt még ebben az időszakban sem lehet igényelni.

Mi alapján érdemes személyi hitelt választani?

Nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Sok helyen találni egyszeri akciókat, de akár jelentős kamatkedvezményt is. Fontos azonban figyelni az apró betűkre is. Könnyen előfordulhat, hogy induló költséget számít fel a bank, vagy munkabért kell érkeztetni, esetleg csekken is lehet fizetni a havi törlesztőrészletet, de ezért már plusz költséget számítanak fel. Nem utolsó sorban pedig ott a bizalom. Hiszen több hasonló ajánlat esetén az érzelmek is szerepet kapnak a döntésben.

Mit jelent a THM?

A teljes hiteldíj mutató (THM) magában foglalja a kamatot, a kezelési költséget és az egyszeri és rendszeres díjakat is. Tehát a THM minden, a bank felé fizetendő költséget tartalmaz. Ez a hitel valódi ára. A THM azonban nem tartalmazza a személyi kölcsön folyósításával nem összefüggő díjakat, mint például késedelmi kamat, biztosítás díja, valamint a futamidő során felmerülő nem rendszeres költségeket, például szerződésmódosítási díjat. A THM nem tükrözi a kamatváltozás kockázatát.

Milyen futamidőre érdemes hitelt felvenni?

Az optimális futamidő megválasztása nem könnyű feladat. A legfontosabb talán, hogy futamidő helyett az ideális törlesztő részletben célszerű gondolkozni. Ha ez megvan, azzal már adott is a válasz a futamidő kérdésére is. Akkor helyes a futamidő megválasztása, ha az így fizetendő havi kötelezettség nem veszélyezteti a családi kasszát.

Mekkora a személyi kölcsön induló költsége?

A kölcsönfelvételhez kapcsolódhatnak olyan egyszeri díjak, amelyek összességében jóval megnövelhetik a hitelfelvétel költségeit. A bankok versenyeznek az ügyfelekért, ezért az induló költségeket zömében elengedik. Célszerű ezért az akciós ajánlatok között is szétnézni.

Mi történik, ha nem tudom fizetni a törlesztőt?

Alapvetően úgy kell megtervezni egy hitelfelvételt, hogy jövedelem kiesés esetén is stabilan lehessen fizetni. Azonban előfordulhat, hogy a törlesztés mégis nehezebben megy. Azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy késedelmes fizetés esetén büntető kamatot kell fizetni, de drágán számolják a felszólító levél díját is. A lehető leggyorsabban fel kell keresni a bankot, jelezni feléjük a nehézséget és a bankkal közösen megoldást keresni. Hitelfedezeti biztosítással ezeket a nehéz helyzeteket meg lehet előzni.

Garantáltan a legjobb hitelek

Díjmentesen kaphatsz szakértői segítséget személyi kölcsön felvételhez!

SZEMÉLYI KÖLCSÖN KALKULÁTOR

Kapcsolódó tartalmak