20 000 Ft ajándékutalvány Lakástakarékpénztári szerződés mellé!

20 000 Ft ajándékutalvány Lakástakarékpénztári szerződés mellé!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-12-06
 

A lakástakarékpénztári szerződéskötés mellé a Bankmonitornál most 20 000 Ft eMAG-utalványban részesülhetsz. Olvasd el a részleteket is, és szerezd meg az ajándékot!

Újra felpezsdült a lakástakarékpénztári megtakarítások piaca, most már három szolgáltatónál is elérhető a közkedvelt lakáscélú előtakarékosság. Az akár 30%-os jóváírással kecsegtető, legkedvezőbb esetben 6% feletti évesített hozamot biztosító megtakarítások mellé most 20 000 Ft értékű ajándékutalvány is bezsebelhető. Most bemutatjuk, mit kell tudnod az újra elérhető lakástakarékokról, és milyen élethelyzetben lehetnek igazán előnyösek számodra. Nézzük, milyen esetben érdemes számításba venned az LTP-k által nyújtott lehetőséget!

Újra elérhetők a 30 százalékos lakástakarékok

Nagy meglepetésként 2023-ban ismét életre kelt a lakástakarékpénztárak piaca: a népszerű megtakarítási forma immár 3 szolgáltató (Fundamenta, OTP, Erste) kínálatában is szerepel. A jelenleg elérhető lakástakarékok révén akár 30%-os jóváírást is kaphatsz a befizetéseidre, hasonlóan a korábban létező LTP-megtakarításokhoz. Azonban fontos különbség, hogy míg néhány évvel ezelőtt állami támogatásból származott a 30%-os nyereség, addig most a szolgáltatók biztosítják a jóváírást.

Hirdetés

Hirdetés

Milyen típusú lakástakarékokkal találkozhatsz?

Ha szeretnél lakáscélra félretenni, havi 10 ezer forinttól havi 50 ezer forintig terjedő befizetés vállalásával is elindíthatod a megtakarításodat. A szerződések futamideje 4 év, 8 év vagy akár ezektől eltérő is lehet, így mindenki megtalálhatja a számára testhezálló változatot.

A befizetésekre a betéti kamaton túl kamatbónusz vagy lakástakarék prémium is jár, melynek mértéke a futamidőtől és az adott konstrukciótól függ. A legkedvezőbb ajánlatok lehetővé teszik, hogy 4 és 8 éves futamidőre egyaránt 6%-ot meghaladó évesített fix hozamot (EBKM, egységesített betéti kamatláb mutató) érj el.

Ezekre a célokra használhatod a lakástakarékot

A lakástakarékpénztári megtakarítások felhasználása lakáscélhoz kötött, a lakáscélú felhasználást egy nyilatkozat aláírásával tudod igazolni. Lakáscél lehet többek között az ingatlanvásárlás, felújítás, bővítés, építés, korszerűsítés, de akár a lakáshiteledet is előtörlesztheted a felhalmozott pénzösszegből. Egy LTP tehát jó választás lehet neked, ha költözni tervezel, szeretnél kisebb-nagyobb munkálatokat végezni meglévő ingatlanodon, vagy szeretnél némi pénzt megspórolni a lakáshitel-szerződéseden.

Ajándékutalvány a Bankmonitornál!

Még néhány hétig elérhető a Bankmonitor egyedi akciója, melynek keretein belül ajándékutalvánnyal jutalmazzuk a lakástakarékpénztári megtakarítást választó ügyfeleinket. Mit kell tenned a promócióban való részvételért? Adj le egy érdeklődést a Bankmonitor weboldalán november 27. és december 31. között a lakástakarékpénztári megtakarításokhoz kapcsolódóan. Indítsd el a szerződésedet a Bankmonitoros tanácsadód segítségével, és vállalj legalább havi 50 ezer forint befizetést. Ha minden feltételnek megfelelsz, akkor 20 000 forintos eMAG-utalványban részesülsz, melyet a szerződés aláírását követően, a folyósítástól számított 4 hónapon belül online elküldünk a részedre.

Kik vehetnek részt a promócióban?

A promócióban részt vehet minden olyan 18. életévét betöltött, Magyarországon bejelentett lakcímmel rendelkező természetes személy, aki 2023. november 27. és december 31. között a bankmonitor.hu weboldalon lakástakarékpénztár iránti érdeklődést ad le, és az érdeklődéstől számított 60 napon belül minimum havi 50 000 forint havi megtakarítási összeggel elindít egy szerződést a Bankmonitor közvetítésével. A promócióban egy magánszemély csak egy alkalommal vehet részt.

Kalkulálj
Ha szeretnéd megalapozni a jövőbeni lakáscélodat, a Bankmonitor kalkulátorának segítségével összehasonlíthatod a piacon elérhető lakástakarékpénztári ajánlatokat. Add le most az érdeklődésedet!
Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés
    Hirdetés