A legjobb személyi kölcsön ajánlatok 3 millió forint felvételéhez

A legjobb személyi kölcsön ajánlatok 3 millió forint felvételéhez
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-09-04 Frissítve: 2018-10-12
 

Sokan érdeklődnek nálunk személyi kölcsönnel kapcsolatban. Egyik érdeklődőnk nettó 200 000 forint jövedelem mellett szeretne 3 millió forint hitelhez jutni. Megnéztük a lehetőségeit, 6 éven keresztül havi 56 000 forint körüli törlesztővel számolhat, ez idő alatt a hitelösszegnél több mint 1 millió forinttal többet fizet vissza. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Mint tudjuk, a nagyobb pénzköltéshez személyi kölcsönre lehet szükség. A hitelkártya és a folyószámlahitel erre nem jó megoldás, mivel ezeket csak átmeneti pénzszűke kezelésére találták ki. A személyi kölcsön havi törlesztésű hitel, és bármikor előtörleszthető. Ezért komolyabb költekezésnél a többi hitelhez képest nagy az előnye.

Mai példánkban feltesszük, hogy az ügyfélnek 200 ezer forintos nettó jövedelem mellett 3 millió forint személyi kölcsönre lenne szüksége. Ez egy komolyabb ház körüli munka, egy több személyes luxusnyaralás vagy éppen egy használtautó-vásárlás összegének felelhet meg.

Lássuk, a bankoktól ilyen esetben milyen feltételekkel kaphat hitelt az ügyfél, ha 6 éves futamidőben gondolkodik! A táblázatban csak a végig fix kamatozású személyi kölcsönöket vettük figyelembe, a futamidő közben változó kamatozásúakat nem.

Már nettó 200 000 forintos jövedelem mellett is találunk 10% teljes hiteldíj mutató közelében lévő ajánlatot, melynél 6 éves futamidő és havi 56 191 forintos törlesztőrészlet mellett több mint 1 millió forinttal kell az ügyfélnek többet visszafizetnie annál, mint amennyi hitelt kap.

A SberBank személyi kölcsöne kerül az első helyre, amennyiben 6 éves futamidőt vizsgálunk. A SberBank ajánlatának igényléséhez legalább nettó 100 000 forint jövedelemre, minimum 3 hónapos munkaviszonyra és a próbaidő leteltére van szükség.

A második helyre a CIB személyi kölcsöne került. A Takarékbank és a Raiffeisen Bank ajánlata pedig csak a THM alapján került rendezésre, pár tizedes jeggyel kedvezőbb a Takarék ajánlata, de a havi törlesztő és a teljes visszafizetendő összeg a Raiffeisen esetében a kedvezőbb.

Javasoljuk, hogy nézd meg személyi kölcsön kalkulátorunkat, hogy megtudd, számodra melyik hitelajánlat lenne a legkedvezőbb!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés