Bankmonitor Biztonság: megfelelő védelem változó piaci környezetben

Bankmonitor Biztonság: megfelelő védelem változó piaci környezetben
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-12-01
 

A családunk anyagi biztonsága rendkívüli mértékben felértékelődött, jóval óvatosabbá váltunk pénzügyi döntéseink meghozatala során. Különösen igaz ez, ha céljaink megvalósításához hitelt szeretnénk felvenni. Ehhez képest meglepő lehet, hogy a hitellel rendelkezőknek csupán a harmada rendelkezik olyan biztosítással, amely a nehéz helyzetekben segítséget jelenthet. Ez hívta életre a Bankmonitor Biztonság csoportos személybiztosítást, ami jobban, testreszabottabban igazodik az igényekhez, így megfelelő választás lehet bárki számára.

Gyors és erőteljes átalakulás zajlott az elmúlt időszakban a környezetünkben. A céljaink elérését segítő olcsó hiteleket rendkívül rövid idő alatt kétszámjegyű kamatok váltották és a hitelhez jutás feltételei is érdemben szigorodtak. Mindezzel párhuzamosan a megélhetési feltételek szintén gyors ütemben romlanak: az alacsony munkanélküliség és a bérek kiszámítható növekedésével szemben ismét gyorsuló inflációval, ezzel együtt pénzünk elértéktelenedésével kell számolnunk, miközben a gazdasági bizonytalanságban a munkahelyek megőrzése miatt is sokan aggódnak.

Bankmonitor
Csoportos
Személybiztosítás
Töltsd ki az űrlapot, és tudd meg hogyan tudod fizetni a hiteledet baj esetén is!

Bankmonitor
Válaszd ki a hiteleidet, add meg a
tartozás összegét!
Ft
Ft
Ft
MÁR CSAK EGYETLEN LÉPÉS!

A részleteket e-mailben fogjuk elküldeni számodra!

A hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Milyen esetekben véd?
  • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  • Mennyit fizet a biztosító?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

Hirdetés

Hirdetés

Megoldás váratlan helyzetekre

Ilyen környezetben természetes, hogy egyre óvatosabbá válunk pénzügyi döntéseink során. Mi történik a családunkkal egy váratlan tragédia esetén? Miből fizetjük a hitelünket, ha elveszítjük az állásunkat vagy egy hosszabb betegség miatt érdemben csökken a jövedelmünk?

Ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek, a célokról való lemondás helyett azonban jobb megoldás lehet, ha azokat a lehetőségeket keressük, amelyek révén ezek a kockázatok mérsékelhetők. Az NN Biztosító épp az ilyen helyzetek áthidalását segítő, a jelenlegi helyzet sajátosságaira épített hiánypótló –kizárólag a Bankmonitornál elérhető – termékkel jelent meg a piacon: a Bankmonitor Biztonság csoportos személybiztosítással.

A megoldás egy olyan online elérhető biztosítás, amely lakáshitellel, babaváró és személyi kölcsönnel rendelkezőknek nyújt komplex védelmet baj esetén. A konstrukció ötvözi a hitelfedezeti és kockázati biztosítás előnyeit, bármely okú halál, rokkantság, valamint betegség és munkanélküliség esetén szolgáltat. Mindezt a piacon elérhető egyéb megoldásokhoz képest kedvezőbb díj mellett.

Érdemes kihangsúlyozni, hogy meglévő és újonnan felvett hitelre is megköthető. Azoknak is van tehát lehetőségük kockázataik mérséklésére most (utólag), akik a megelőző néhány évben, egy még jóval kiszámíthatóbb környezetben vettek fel céljaik megvalósításához kölcsönt. Ez utóbbi kör is rendkívül széles: a Magyar Nemzeti Bank adatai alapján szakértőink úgy számolnak, hogy a lakossági hitelek mindössze harmadát védi valamilyen biztosítás.

Nézzük, mit jelent ez a védelem konkrétan.

Különböző biztosítási csomagok az eltérő igényekhez igazítva

Három különböző csomag érhető el a Bankmonitor Biztonság biztosításnál, az egyes lehetőségek a különböző élethelyzetben lévők igényeit elégítheti ki.

  1. A Bankmonitor Biztonság Komplex biztosítási csomag
  2. A Bankmonitor Biztonság Élet biztosítási csomag
  3. A Bankmonitor Biztonság Jövedelem biztosítási csomag

Mitől egyedi a Bankmonitor Biztonság biztosítás?

Számos biztosító kínál kockázati életbiztosítást és hitelfedezeti életbiztosítást is. De mitől más, különleges az új Bankmonitor Biztonság?

  • Jelzáloghitel esetében orvosi vizsgálat nélkül, 80 millió forint hitelösszegig választhatjuk a biztosítást.
  • A munkanélküliségi szolgáltatás abban az esetben is igénybe vehető, ha a biztosított munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg.
  • Tartós táppénz vagy tartós munkanélküliség esetén akár 6 hónapon keresztül megfizeti a biztosító a kölcsön törlesztőrészletét.
  • A biztosítás összegét haláleset, rokkantság, tartós táppénz, vagy munkanélküliség esetén a kedvezményezettnek fizetik ki, nem a banknak.

Miért érdemes a Bankmonitor Biztonság konstrukciót választani?

A biztosítás online igényelhető meglévő és új hitel esetén is. A folyamat rendkívül egyszerű, nincs szükség orvosi vizsgálatra, elegendő a megfelelő nyilatkozatokat kitölteni.

Az igénylésére kialakított online felületen egy kalkulátorral kiszámolható, hogy nagyságrendileg mennyibe kerülne az igényeidhez illeszkedő csomag, majd szakértőink segítenek abban, hogy a számodra legkedvezőbb megoldást választhasd. A csoportos biztosításhoz egy zárt, biztonságos online rendszeren keresztül néhány perc alatt csatlakozhatsz.

Nem éri meg kockáztatni!

A Bankmonitor szakértőinek tapasztalatai alapján a hitel iránt érdeklődők kevéssé nyitottak arra, hogy a kölcsönnel összefüggő költségeik között a váratlan helyzetekből eredő kockázatok mérséklésére lehetőséget adó termékekre költsenek. A gyakorlatban azonban azt látjuk, hogy akik szánnak egy kis időt arra, hogy megismerjék, mekkora plusz költségek mellett milyen védelmet érhetnek el egy ilyen megoldás révén, sokszor átértékelik korábbi véleményüket.

Mindenkit arra biztatunk tehát, hogy számoljon. Gondolja át, hogy egy kritikus élethelyzetben milyen pénzügyi segítséget jelenthet egy ilyen termék szolgáltatása az adott költség mellett.

Hirdetés
Hirdetés