Mennyi a törlesztőrészlete most egy 3 vagy 5 millió forintos személyi kölcsönnek?

Mennyi a törlesztőrészlete most egy 3 vagy 5 millió forintos személyi kölcsönnek?

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-10-25 Frissítve: 2022-10-29
 

Egy személyi hitel ideális lehet a lakásfelújítás, autóvásárlás finanszírozására. Ehhez a kölcsönhöz ugyanis nincs szükség ingatlanfedezetre, ráadásul az igénylést követően egy héten belül folyósíthatja a bank az összeget. De mennyi a törlesztőrészlete a szükséges kölcsönnek? A Bankmonitor szakértői ennek jártak utána.

A személyi kölcsön ideális megoldás akkor, ha rövid időn belül pénzre van szükség, hiszen az igényléstől számítva akár egy héten belül folyósíthatják az igényelt összeget. A kölcsönhöz nem szükséges az adósnak fedezetként felajánlania a lakását vagy házát, ez egyben azt is jelenti, hogy a pénzintézet elsősorban az igazolt jövedelem nagysága alapján dönti el, hogy jóváhagyja-e a kérelmet, vagy sem.

A gyorsaság döntő szempont lehet például egy autóvásárlásnál: ha nem áll rendelkezésre a szükséges összeg, akkor könnyen elviheti más a kiszemelt járművet. De az idő egyre lényegesebb lakásfelújítás esetén is, ugyanis jelen ismereteink szerint az Otthonfelújítási támogatás az év végével lejár. Addig be kell fejezni a munkálatokat – a támogatás ugyanis utólagos -, éppen ezért nem érdemes hosszú időt eltölteni a finanszírozáshoz szükséges összeg előteremtésével.

Hirdetés

Hirdetés

Mennyi a törlesztője 3 millió forint személyi kölcsönnek?

A lakásfelújítás, autóvásárlás egyáltalán nem olcsó mulatság, ha nincs elegendő saját megtakarítás, akkor nagyobb hitelösszegre is szükség lehet. Szerencsére ez a körülmény nem zárja ki a személyi kölcsönt, a konstrukció keretében ugyanis akár 10 millió forint is igényelhető.

De milyen feltételekkel lehet igényelni a szükséges összeget, mennyi a törlesztőrészlete egy fedezetlen hitelnek? A Bankmonitor szakértői megnézték mely banktól lehet felvenni a legkedvezőbb feltételekkel 3 millió forint személyi hitelt nettó 400 ezer forint jövedelem mellett.

Mennyi a havi törlesztőrészlete 3 millió Ft személyi kölcsönnek?

A legkedvezőbb feltételekkel az UniCredit Banknál lehet igényelni 3 millió forint személyi kölcsönt. A pénzintézetnél a kölcsön THM értéke 12,75%. Hét éves futamidő esetén a havi törlesztőrészlet 53 063 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 4 457 295 forint lenne. A top három ajánlat közé még a CIB Bank és az MKB Bank konstrukciója fért fel.

Azt ki kell hangsúlyozni, hogy az öt legkedvezőbb ajánlat nagyon közel van egymáshoz: nagyságrendileg 3 ezer forint mindössze a különbség az első és az ötödik hitel havi törlesztője között, ami teljes visszafizetésben 200 ezer Ft-ot jelent.

Mennyi a havi törlesztőrészlete 5 millió Ft személyi kölcsönnek?

Mennyit kell havonta fizetni 5 millió forint személyi hitelre?

A Bankmonitor szakértői azt is megvizsgálták, hogy milyen feltételekkel lehet igényelni 5 millió forint személyi hitelt 500 ezer forintos igazolt jövedelemmel. A legkedvezőbb kondíciók mellett ezt az összeget is az UniCredit Banknál lehet felvenni. A havi törlesztőrészlet 88 438 forint, a teljes visszafizetendő összeg 7 428 831 forint. A teljes hiteldíj mutató értéke 12,75%. A második a CIB Bank ajánlata, míg a harmadik a Raiffeisen Bank kölcsöne lett.

Kalkulálj
Már a két példánál is kiderült, hogy eltérő körülmények között más-más banki ajánlatok lehetnek a legkedvezőbbek. Éppen ezért érdemes mindenkinek megnéznie, hogy számára – a saját élethelyzetének megfelelően – melyik pénzintézet kínál a legkedvezőbb feltételekkel személyi kölcsönt.
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés