Mennyi a törlesztőrészlete most egy 3 vagy 5 millió forintos személyi kölcsönnek?

Mennyi a törlesztőrészlete most egy 3 vagy 5 millió forintos személyi kölcsönnek?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-10-25 Frissítve: 2022-10-29
 

Egy személyi hitel ideális lehet a lakásfelújítás, autóvásárlás finanszírozására. Ehhez a kölcsönhöz ugyanis nincs szükség ingatlanfedezetre, ráadásul az igénylést követően egy héten belül folyósíthatja a bank az összeget. De mennyi a törlesztőrészlete a szükséges kölcsönnek? A Bankmonitor szakértői ennek jártak utána.

A személyi kölcsön ideális megoldás akkor, ha rövid időn belül pénzre van szükség, hiszen az igényléstől számítva akár egy héten belül folyósíthatják az igényelt összeget. A kölcsönhöz nem szükséges az adósnak fedezetként felajánlania a lakását vagy házát, ez egyben azt is jelenti, hogy a pénzintézet elsősorban az igazolt jövedelem nagysága alapján dönti el, hogy jóváhagyja-e a kérelmet, vagy sem.

A gyorsaság döntő szempont lehet például egy autóvásárlásnál: ha nem áll rendelkezésre a szükséges összeg, akkor könnyen elviheti más a kiszemelt járművet. De az idő egyre lényegesebb lakásfelújítás esetén is, ugyanis jelen ismereteink szerint az Otthonfelújítási támogatás az év végével lejár. Addig be kell fejezni a munkálatokat – a támogatás ugyanis utólagos -, éppen ezért nem érdemes hosszú időt eltölteni a finanszírozáshoz szükséges összeg előteremtésével.

Hirdetés

Hirdetés

Mennyi a törlesztője 3 millió forint személyi kölcsönnek?

A lakásfelújítás, autóvásárlás egyáltalán nem olcsó mulatság, ha nincs elegendő saját megtakarítás, akkor nagyobb hitelösszegre is szükség lehet. Szerencsére ez a körülmény nem zárja ki a személyi kölcsönt, a konstrukció keretében ugyanis akár 10 millió forint is igényelhető.

De milyen feltételekkel lehet igényelni a szükséges összeget, mennyi a törlesztőrészlete egy fedezetlen hitelnek? A Bankmonitor szakértői megnézték mely banktól lehet felvenni a legkedvezőbb feltételekkel 3 millió forint személyi hitelt nettó 400 ezer forint jövedelem mellett.

Mennyi a havi törlesztőrészlete 3 millió Ft személyi kölcsönnek?

A legkedvezőbb feltételekkel az UniCredit Banknál lehet igényelni 3 millió forint személyi kölcsönt. A pénzintézetnél a kölcsön THM értéke 12,75%. Hét éves futamidő esetén a havi törlesztőrészlet 53 063 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 4 457 295 forint lenne. A top három ajánlat közé még a CIB Bank és az MKB Bank konstrukciója fért fel.

Azt ki kell hangsúlyozni, hogy az öt legkedvezőbb ajánlat nagyon közel van egymáshoz: nagyságrendileg 3 ezer forint mindössze a különbség az első és az ötödik hitel havi törlesztője között, ami teljes visszafizetésben 200 ezer Ft-ot jelent.

Mennyi a havi törlesztőrészlete 5 millió Ft személyi kölcsönnek?

Mennyit kell havonta fizetni 5 millió forint személyi hitelre?

A Bankmonitor szakértői azt is megvizsgálták, hogy milyen feltételekkel lehet igényelni 5 millió forint személyi hitelt 500 ezer forintos igazolt jövedelemmel. A legkedvezőbb kondíciók mellett ezt az összeget is az UniCredit Banknál lehet felvenni. A havi törlesztőrészlet 88 438 forint, a teljes visszafizetendő összeg 7 428 831 forint. A teljes hiteldíj mutató értéke 12,75%. A második a CIB Bank ajánlata, míg a harmadik a Raiffeisen Bank kölcsöne lett.

Kalkulálj
Már a két példánál is kiderült, hogy eltérő körülmények között más-más banki ajánlatok lehetnek a legkedvezőbbek. Éppen ezért érdemes mindenkinek megnéznie, hogy számára – a saját élethelyzetének megfelelően – melyik pénzintézet kínál a legkedvezőbb feltételekkel személyi kölcsönt.
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés