Mikor jön a fizetés? Nem számít! Mostantól pillanatok alatt hozzáférhetünk a ledolgozott bérünkhöz!

Mikor jön a fizetés? Nem számít! Mostantól pillanatok alatt hozzáférhetünk a ledolgozott bérünkhöz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-05-09
 

A MagNet Faktor és a Kulcs-Soft új szolgáltatása, az AMBER lehetővé teszi, hogy  a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai villámgyorsan és pofon egyszerűen hozzájussanak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz, akár hetente, vagy ennél is gyakrabban.

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven új szolgáltatást indít a MagNet Faktor és a Kulcs-Soft. A használat ráadásul nem csak a munkavállalóknak, de a bérszámfejtő programot igénybe vevő vállalatoknak is tartogat előnyöket.

Akár hetente, vagy gyakrabban is felvehető a fizetés

Az új megoldással a munkavállalók gyorsan és egyszerűen hozzájuthatnak a már ledolgozott napok után járó bérükhöz, mégpedig kamat- és adómentesen, munkabérelőleg formájában. A lehetőséggel természetesen nem kötelező élni, de nagyon jól jöhet például, amikor váratlan kiadás üti fel a fejét.

Az alkalmazottak mindig csak a már ledolgozott fizetésükhöz férnek hozzá, így nem áll fenn az eladósodás veszélye, és az esetleges túlköltekezés problémáját is csökkentheti az innovatív szolgáltatás. A használat a dolgozók számára egy online felületen, okoseszközön keresztül bármikor lehívható és könnyen követhető. A kért összeg azonnali átutalással egyenesen a munkavállalók bankszámlájára érkezik.

Kalkulálj
Lesd meg pillanatok alatt, melyek most a legkedvezőbb, akár teljesen ingyenes bankszámlák a Bankmonitor bankszámla keresője segítségével és váltsd ki a jó öreg készpénzben kapott fizetést!

Hirdetés

Hirdetés

A cégeknek is előnyös az Automatikus Munkabér Előleg

A lehetőség nem csak a munkavállalók, de a vállalkozások számára is kedvező lehet: csökkenhetnek adminisztratív terhek, a megszokott bérfizetési módszer pedig rugalmasabbá válhat, ezáltal erősödhet a dolgozói elégedettség. A lehívható pénzösszeg kalkulációja időarányos és egyénre szabható. A szolgáltatás az egyéni igények szerint kontrollálható és folyamatosan monitorozható a cégek számára.

„A szolgáltatást igénybe vevő vállalkozások likviditását sem érinti kedvezőtlenül a munkabérelőleg automatikus átutalása, mert az előlegeket – meghatározott keretösszeg alapján – előfinanszírozzuk”

– mondta el Major-Maróthy Zsolt, a MagNet Faktor Zrt. társalapítója az AMBER indulása kapcsán.

Mennyibe kerül az AMBER használata?

Kezdetben egy  egyszeri, implementálási költség  terheli az igénybe vevőket, majd a továbbiakban az alkalmazás  szolgáltatási díjjal  működik. Ezt rendezheti a munkavállaló vagy a munkáltató is, a megállapodásunk szerint.

A szolgáltatás alapfeltétele, hogy az AMBER rendszer összekötésre kerüljön a cég által használt bérszámfejtő programmal.  Az abban szereplő információk eljutnak a finanszírozó MagNet Faktoringhoz, így az alkalmazás folyamatosan naprakész és pontos információkkal rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés