Mire elég a Fundamenta 40 000 Ft-os ajánlata? Piaci körkép

Mire elég a Fundamenta 40 000 Ft-os ajánlata? Piaci körkép
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-04-18 Frissítve: 2021-12-29
 

Jelenleg 4000-től 40 000 forintig terjedő anyagi előnyt érhetnek el az akciókkal azok, akik jól tudnak választani a lakástakarékok között. A mezőnyt színesíti a Fundamenta mától elérhető új akciója, amivel egy havi 20 ezres szerződésre 40 ezer forintos jóváírást lehet kapni. Az esemény kapcsán megnéztük, hogy a többi lakástakarék milyen kedvezményeket ad.

Nézd meg a Fundamenta új akciójának részleteit!

A Fundamenta leporolta régi akcióját

Nem is indulhatna jobban a szerdai nap, hiszen kiderült, hogy ismét elindítja a Fundamenta a Triplázó Bónusz akcióját. Az utóbbi években (2015-ben és 2017-ben) már többször volt hasonló promócióra példa és most sem maradnak a lakáscélra előtakarékoskodók akció nélkül.

Az akció egészen pontosan úgy szól, hogy aki 2018. április 18-tól és 2018. július 17-ig új Fundamenta lakástakarék szereződést köt, és legalább 8 éves megtakarítási futamidőt és minimum 19 900 forintos havi befizetést vállal, az a havi betétösszeg kétszeresének megfelelő bónuszt kap. Az egy szerződésre járó effektív 40 ezer forintos bónuszt elkülönülten kezeli a Fundamenta, a lakáscélú felhasználást itt is természetesen igazolni kell.

Mivel ez az akció az Otthontervező nevet viselő lakástakarék esetén vehető igénybe, amelynek havi betétösszege akár 40 ezer Ft is lehet, így az erre járó bónusz értelemszerűen 80 ezer Ft is lehet. Fontos, hogy az állami támogatás csak havi 20 ezer Ft-ig jár (évente maximum 72 000 Ft), így a 20 ezer Ft feletti befizetésre támogatást már nem, csak betéti kamatot írnak jóvá, de a magasabb befizetésnek köszönhetően több pénzt lehet összegyűjteni.

Hirdetés

Hirdetés

Az Ersténél sávosan változó akciónk van érvényben

A Bankmonitor jóvoltából két akciót is ki tudnak használni az Erste lakástakarék szerződés iránt érdeklődők. Egyrészt, a rajtunk keresztül nyitott, legalább 6 éves lakástakarék szerződéseknél a számlanyitási díj egy havi betétnek megfelelő összeg, azaz havi 20 ezres megtakarítás esetén 20 ezer forint, és ezért cserébe nem kell számlafenntartást vállalni az Erste Banknál.

Másrészt, a vállalt futamidőtől függően sávosan Erzsébet-utalványt is adunk a számlanyitást követően. Havi 20 ezer forintos befizetést kell vállalni az akció érvényesítéséhez. Az utalvány a megtakarítási idő hosszától függ: 4 évesnél 4 000 forintot, 5 évesnél 20 000 forintot, 6 évesnél 24 000 forintot, 8 évesnél 32 000 forintot, míg 10 évesnél 40 000 forintot adunk.

Mint látható, a 40 ezer forintos akció itt is elérhető, az Erzsébet-utalványt pedig azonnal fel lehet használni. Amit kiemelnénk, hogy az akció életbe lépéséhez nem követelik meg plusz termék igénybe vételét. Ugyanez igaz a Fundamenta akciójára is, de találunk olyan akciókat is a piacon, ahol már kapcsolt termékkel kapható meg egy esetlegesen nagyobb kedvezmény.

Az Aegonnál akár nulla forinttal is lehet számlát nyitni

A biztosítói csoport tagjaként az Aegon lakástakarék is ad akciós kondíciót. Az alapeset az, hogy a számlanyitási díj felét elengedik, ebben az esetben nem is kell kapcsolt terméket igénybe vennünk. Ahhoz viszont, hogy a szerződési összeg 1%-ára rúgó számlanyitási díjat elengedjék, ahhoz már egy plusz terméket is választanunk kell.

Az általunk is követett termékmódozat szerint akkor lehet ingyenes a számlanyitás, ha legalább 5 éves lakástakarékot köt az ember és hozzá egy Aegon lakásbiztosítást választ, vagy már eleve rendelkezik ilyennel, aminek az éves díja eléri a 25 ezer forintot.

Az OTP-nél szintén a számlanyitási díjat lehet lefaragni

A számlanyitási díjból ad 3 különböző kedvezményt az OTP Lakástakarék, azonban mindegyikhez valamilyen egyéb szolgáltatást kell igényelni, aminek van költsége.

Először is, akkor ad az OTP a számlanyitási díjból 50%-os kedvezményt, ha a szerződéskötő a lakástakarék SMS szolgáltatását igényli és minimum 6 éves szerződést köt. Ennek költsége egyszeri 1 017 forint, és a lényege, hogy a lakástakarék számlát érintő eseményekről SMS-értesítést küld a szolgáltató.

Másodszor, ha az SMS szolgáltatás mellé hűségvállalásról is dönt a szerződő (nem szünteti meg hamarabb a szerződést, mint a vállalt időszak), akkor csökkentett összegű számlanyitási díjat kell csak megfizetni, méghozzá akkora mértékűt, mint amekkora a vállalt havi befizetés mértéke. Ezen akció keretében akár a legrövidebb, 4 éves megtakarítás is megköthető.

Végül, de nem utolsó sorban, az általunk is követett módozatok közül az OTP akkor tekint el a teljes számlanyitási díjtól, ha a korábbi pontban említetteken felül (hűségvállalás+SMS) az OTP Banknál új bankszámlát nyit az ügyfél.

A következő kalkulátorral nézz utána, hogy mennyivel járulhat hozzá a lakástakarék a lakáscélodhoz!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés

    Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

    Hirdetés